Meiller, istikrarlı satış grafiğini sürdürüyor

Meiller, istikrarlı satış grafiğini sürdürüyor

Müşteri beklentilerine uygun, yüksek teknoloji ile üretilen dayanıklı ürünleri ile inşaat sektörünün ve nakliyecilerin vazgeçilmez markası olan Meiller, 2015 yılında da yükselen satış grafiğini sürdürdü.

Zorlu çalışma sahalarında kullanıcılarının en büyük yardımcısı olan Meiller Damper, 2015 yılını gerçekleştirdiği 407 adet ile tamamlayarak bir önceki yıla göre satışlarını yüzde 31 artırma başarısı gösterdi.

2015 yılında “En İyi Damper” ödülünü de kazanan Meiller’in Türkiye’nin en çok tercih edilen damper markalarından biri olduğunu belirten Meiller Satış Müdürü Barış Erhan “2015 yılı, ülkemizde yaşanan 2 genel seçim ve jeopolitik gelişmelerin yarattığı durgunluğa rağmen Meiller olarak 407 adet ile satış grafiğimizi yükseltme başarısı gösterdiğimiz bir yıl oldu. Bunda hiç kuşkusuz ürünlerimizin sahip olduğu sağlamlık, uzun kullanım ömrü ve üstün teknolojik özellikler önemli bir rol oynadı. 2016 yılında da bu yükselişimizi sürdürmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

SATIŞ SONRASI HİZMETLERDE LİDER
Meiller’in başarısında satış sonrası servis hizmetleri de önemli bir yer tutuyor. Türkiye geneline yayılmış 14 adet yetkili servis noktası ile Meiller rakiplerine oranla çok daha fazla noktadan müşterilerine servis imkanı veriyor.

Meiller Damper, geçmişten gelen tecrübe ve uzmanlığı ile tüm ağır ticari araç markalarıyla mükemmel uyum sağlayan ürünlerinin yanı sıra üstün kalitesi, müşteri beklentilerine ve pazar koşullarına uygun fiyat ve finansman seçenekleri ile de hizmet verdiği sektörün yükünü hafifletiyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.