Maxion İnci’den 50 milyonuncu çelik jant

Maxion İnci’den 50 milyonuncu çelik jant

İnci Holding-Maxion Wheels jant grubu ortaklığı, şirket tarihine geçecek bir başarıya daha imza attı. Maxion İnci-Çelik Jant Üretim tesislerinde, kuruluşunun 23’üncü yılında 50 milyonuncu çelik otomobil jantını üretti.

Dünyanın en büyük jant üreticisi Maxion Wheels Grubu ile İnci Holding ortaklığının Manisa’daki dört fabrikasından biri olan Maxion İnci Çelik Jant Üretim tesisleri, binek ve hafif ticari araçlar için 1992’den bu yana jant üretimi yapıyor. Maxion İnci Çelik jant üretim tesisi, toplam 37 bin metrekarelik fabrikasında yılda 4 milyon 700 bin adet üretim kapasitesiyle, Türkiye’nin en büyük otomobil çelik jant üreticisi konumunda. Her yıl giderek artan üretim kapasitesiyle Nisan ayında 50 milyonuncu çelik binek otomobil jant üretimini gerçekleştirdikilerini belirten Maxion Jantaş ve Maxion İnci Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim şunları söyledi: “Gururluyuz. 50 milyonuncu jantımız. Küresel anlamda dünyanın en prestijli otomobil markalarına tedarik ettiğimiz 50 milyon jant kusursuz bir şekilde, dünyanın dört bir tarafında başarı ve güven ile dönmeye devam ediyor. Ulaştığımız bu başarı, tüm çalışanlarımızın eseri ve Türkiye’nin gururudur. 1992’den bu yana, Türkiye’deki otomotiv sanayimizin istikrarlı, kaliteli, güvenilir ve tercih edilen jant tedarikçisi olarak, lider  kalabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Diğer yandan İngiltere, ABD, Almanya başta olmak üzere birçok ülkeye jant ihraç ediyoruz. Audi, Bentley, Jaguar, Volvo, Ford, Honda, Volkswagen, Toyota, Mercedes, Hyundai, Renault gibi küresel müşterilerimizin küresel tedarikçisiyiz. 23 yıldır olduğu gibi hem Türkiye hem dünya için üretmeye, müşterilerimize Maxion İnci’nin kürsel boyutta kanıtlanmış kalitesini ve güvenini sunmaya devam edeceğiz. 50 milyonuncu çelik otomobil jantımız hayırlı olsun. Tüm çalışanlarımızı kutluyorum.”

 

Maxion İnci Çelik jant üretim tesisine ek olarak, Manisa’da yer alan diğer tesislerimiz olan Maxion Jantaş ve Maxion İnci Alüminyum’da binek, hafif ticari, ticari ve ağır vasıta araçlar için ürettiğimiz jantlarla birlikte, Türkiye jant operasyonları olarak, bu yıl toplamda 100 milyon jant üretimine ulaşılacağını vurgulayan Mustafa Zaim, “Yeni müşteriler ve yeni pazarlarla yola devam ediyoruz” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.