Mars Lojistik e ISO 27001 Belgesi !

Mars Lojistik e ISO 27001 Belgesi !

Mars Logistics; yürüttüğü titiz ve başarılı çalışmalar sonucunda dünya üzerinde geçerliliği olan, kurumlara etkin bilgi güvenliği yönetiminin nasıl...

Mars Logistics; yürüttüğü titiz ve başarılı çalışmalar sonucunda dünya üzerinde geçerliliği olan, kurumlara etkin bilgi güvenliği yönetiminin nasıl yapılması gerektiği konusunda standartlar getiren ve Türkiye'de henüz çok az sayıda kurumda bulunan ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi'ni almaya hak kazandı

Kara, hava, deniz ve demiryolu nakliyesi, fuar ve etkinlik lojistiği, proje taşımacılığı, gümrükleme, sigorta, depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerini kusursuz olarak sunan, sektörde sayısız farklılıklar yaratan, sürekli büyüyerek müşterilerine yenilikler sunan ve müşteri bilgilerinin güvenliğine büyük önem veren Mars Logistics, sahip olduğu (ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001, ISO 10002) yönetim sistemleri standartlarına son olarak ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgesini ekledi.

Mars Logistics Genel Müdür Yardımcısı Ali Tulgar uzun süredir bu önemli belgeyi almak için çok yoğun ve titiz çalışmalar yaptıklarını belirtiyor.

ISO 27001'in bilgi varlıklarınızın gizliliği, erişilebilirliği ve tutarlılığının sağlanmasına yönelik olarak risk yönetimini, risk işleme planlarını, görev ve sorumluluklarını, iş sürekliliği planlarını, acil durum olay yönetimi prosedürlerini hazırlama ve uygulamada da bunların kayıtlarının tutulmasını gerekli kıldığını belirten Ali Tulgar; "ISO 27001 belgesi ile şirket bilgileri üzerinde oluşabilecek tehditler risk analizi ile tanımlanarak, risklerle doğru orantılı şekilde, gerekli önlemlerin alınması sağlanmıştır. Belge ile sadece Mars Logistics'e ait olan operasyonel ve kişisel bilgilerin değil, aynı zamanda müşterilere ait bilgilerin de korunması sağlanmıştır. Bu koruma şirket çalışanları, tedarikçiler ve diğer üçüncü taraf kişi ve kuruluşlar dikkate alınarak tasarlanmıştır. Standart kapsamında şirket personelimizin de konuyla ilgili bilgi ve bilinç düzeyi arttırılmıştır."

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.