Marathon Coach yola çıktı

Marathon Coach yola çıktı

Goodyear, otobüslere özel ürettiği Marathon Coach lastikleri için tasarlanmış otobüsüyle Türkiye yollarına çıkarak tüketicilerle buluştu. Kendi sınıfındaki...

Goodyear, otobüslere özel ürettiği Marathon Coach lastikleri için tasarlanmış otobüsüyle Türkiye yollarına çıkarak tüketicilerle buluştu. Kendi sınıfındaki lastiklere göre daha yüksek kilometre performansıyla birlikte konforlu sürüş sağlayan “Marathon Coach”u 15 Nisan’da İstanbul Esenler, 16 Nisan’da ise Harem Otogarı’ndaki kaptanlara, firma sahiplerine ve yöneticilere tanıttı.

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Goodyear, Avrupa’da otobüslere özel olarak geliştirip tüketicilere sunduğu ve tüm akslarda kullanılabilen otobüs lastikleri Marathon Coach’u İstanbul Esenler ve Harem Otogarı’nda düzenlenen aktivitelerle kaptanlara, otobüs firması sahiplerine ve yöneticilerine tanıttı. Tanıtımın ardından şehirler arası otobüs kaptanlığı gibi zorlu bir mesleğin sahibi olan katılımcıların dileyenlerine özel olarak hazırlanan Goodyear otobüsünde vücut kitle endeksi ölçümü gerçekleştirildi.

Bu yeni otobüs lastikleri, son teknoloji kullanılarak üretildi ve kullanım ömrü boyunca yüksek kilometre performansı, artırılmış sürüş konforu ve güvenlik sunacak şekilde geliştirildi. Goodyear’ın yeni otobüs lastiği Marathon Coach ve bu ürüne özel kampanyalar, Nisan ayı boyunca otobüsle yolcu taşımacılığı yapan firmalara, yöneticilere ve kaptanlara tanıtım yapılıyor. 8 Nisan Diyarbakır, 11 Nisan Ankara, 13 Nisan İzmir’in ardından 15 Nisan İstanbul Esenler ve son olarak 16 Nisan’da İstanbul Harem Otogarı’nda aktivite düzenledi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.