MAHLE, Türkiye ile avantaj sağladı

MAHLE, Türkiye ile avantaj sağladı

Dünyanın önde gelen otomobil yedek parça üreticilerinden biri olan MAHLE Grubu, Türkiye'deki ağırlığını ve faaliyetlerini artırıyor. MAHLE Aftermarket...

Dünyanın önde gelen otomobil yedek parça üreticilerinden biri olan MAHLE Grubu, Türkiye'deki ağırlığını ve faaliyetlerini artırıyor. MAHLE Aftermarket Avrupa Başkanı Yves Canaple, Automechanika 2013 Fuarı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yves Canaple, İzmir'deki yerel ofis ile Konya ve İzmir'de bulunan motor ekipmanları üretim tesislerinin Batı ve Orta Asya pazarında rakiplerine karşı ciddi bir avantaj sağladığını söyledi.

Müşteriye yakın olmanın bu bölgelerdeki ticareti desteklediğine dikkat çeken Yves Canaple, aynı zamanda emisyon azalımını öngören yeni yasal değişikliklerin bu teknolojilere olan talebi geliştirdiğini, bakım ve onarım sektöründe de ihtiyacı arttırdığını belirtti.

Turboşarj ve termostatlar büyümeyi destekliyor

Üreticiler emisyonu azaltıp aracın gücünü arttırmak için özellikle turboşarj ve termostattan faydalanıyor. Bu yöntem aynı zamanda yedek parça ihtiyacını da arttırıyor. MAHLE Aftermarket Genel Müdürü Cüneyt İrener, "Bu fırsatı ürün yelpazesine iki ürün grubunu da ekleyerek değerlendirdik" dedi. Cüneyt İrener, bu yılın başından itibaren MAHLE Aftermarket, Behr Thermot-tronik GmbH'nın (BTT) termostatlarının dağıtımı ve lojistik ağının sorumluluğunu üstlendiğini açıkladı. MAHLE Aftermarket, 11-14 Nisan 2013 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilen Automechanika fuarında, 3. salondaki 100 nolu standında yeni teknolojilerini sergiliyor.

LOJİPORT

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.