MAGNUM serisi yenileniyor

MAGNUM serisi yenileniyor

Renault, çekici grubu başarılı modellerinden biri olan MAGNUM serisini yeniliyor. Yepyeni tasarımda sürücü konforu da unutulmamış. Renault çekici grubu...

Renault, çekici grubu başarılı modellerinden biri olan MAGNUM serisini yeniliyor. Yepyeni tasarımda sürücü konforu da unutulmamış.

Renault çekici grubu başarılı modellerinden biri olan MAGNUM serisini yeniliyor. Daha güçlü bir motor ve yepyeni tasarıma sahip olacak araçta sürücü konforu da unutulmamış.

Renault Magnum’un piyasaya çıkışı ile birlikte en önemli özelliklerinin konforu, tasarımı ve yakıt tüketiminin olması bekleniyor.

Aracın tasarım sürecinde sürücülerin görüşleri alınmış ve aracın prototipi buna göre oluşturulmuş. Bu gelişmeler ile birlikte sürücü ihtiyaçlarını ve taleplerini değerlendiren uzmanlar sürücülerin kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri için her türlü detayı düşünmüş.

 

Kabin yüksekliği 20 santimetre artırılan araç, şu anda 2 metre boyunda bir sürücü için bile uygun hale gelmiş durumda. Kabin içi yaşam alanının sürücü memnuniyetine göre oluşturulmasına paralel olarak yeni bir ışık sistemi, müzik sistemi ile birlikte geliyor.

Her alanda son teknoloji ile donatılmış araç bunu kendine özgü iç tasarımı ile birlikte sunuyor. Bu sayede sürücü ferah bir mekan ile karşılaşıyor. Renault tüm uzmanlık gücünü kullanarak oluşturduğu araçta Optidriver+ şanzıman sistemini kullanıyor. Bu sayede düşük yakıt tüketimi ve zorlu taşıma operasyonlarının altından kalkılacağı vaat ediliyor.

Aksesuarlardaki zenginlik ve iç mekandaki kaliteli işçilik ve krom kaplamalar aracın zarafetini artırırken yeni far sistemi gece sürüş güvenliği sağlıyor.

DXi13 motorunu kullanan ve 460 ve 500 beygirle donatılmış eski seri revize edilerek yakıt tüketiminde yüzde 5’e varan bir azalma sağlanıyor. Bunda yeni teknolojilerden biri olan Optifuel teknolojisinin payı yadsınamaz.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.