Maersk, tüm alt markalarını tek bir çatı altında topladı

Maersk, tüm alt markalarını tek bir çatı altında topladı

Sealand, Hamburg Süd ve Twill başta olmak üzere, Senator, LF Logistics, Martin Bencher ve diğer tüm grup şirketlerinin Maersk olarak tek marka çatısı altında birleşeceği kararı dün itibariyle resmen duyuruldu.

Bu karar; hem tek marka olarak uçtan uca tüm hizmetlerin standart olarak tüm müşterilere verilmesi anlamında çok önemli bir adım, hem de çok ama çok ciddi bir organizasyon değişikliği anlamına geliyor.

Maersk, bu operasyonla görece daha küçük birçok markayı ana markaya entegre ederek lojistik zorlukları hafifletmeyi ve aynı zamanda daha fazla çeşitlilik, kolaylık ve bağlanabilirlik sunabilmeyi hedefliyor. Markalar, Maersk'in sözleşme gizliliği de dahil olmak üzere yürürlükteki tüm sözleşmelere ve anlaşmalara uymaya ve bunlara saygı göstermeye devam edecek.

Bu durum müşterilere nasıl yansıyacak?

  • Yukarıda adı anılan şirketlerden herhangi birinin müşterisi olarak, Maersk hizmetlerinden yararlanmaya devam edeceksiniz. Bunun da ötesinde, artık daha fazla erişime sahip olacak ve daha fazla erişim ve kapsam ile daha esnek ve verimli bir tedarik zinciri oluşturma kolaylığına sahip olacaksınız.
  • Her entegrasyon kendi zaman çizelgesini takip edecek. Bu değişikliklerin minimum aksamayla ve aynı ekibin destekleriyle sürmesi amaçlanıyor.
  • Şirket, lojistik ağın genişletilmesiyle ve lojistik ihtiyaçlarla ilgili tüm konuları yanıtlamak için https://lnkd.in/deVG8Axr müşterilerini bekliyor.

Hayırlı olmasını diliyoruz.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.