Lufthansa'nın Premium Economy Class biletleri satışta

Lufthansa'nın Premium Economy Class biletleri satışta

Lufthansa, Yeni Premium Economy Class biletlerini satışa sundu. Boeing 747-8 ile düzenlenen uçuş hizmetleri 10 Aralık tarihi itibariyle yeni Jumbo Jet'in bütün...

Lufthansa, Yeni Premium Economy Class biletlerini satışa sundu. Boeing 747-8 ile düzenlenen uçuş hizmetleri 10 Aralık tarihi itibariyle yeni Jumbo Jet'in bütün seferlerinde başlıyor. Sınıfın şimdilik hizmete sokulduğu  destinasyonlar arasında Frankfurt çıkışlı gidiş dönüş Buenos Aires, Şikago, Hongkong, Mexico-City, São Paulo, Seoul, Pekin ve Washington, D.C. seferleri bulunuyor.

Büyük olasılıkla Ocak 2015 sonu itibariyle yeni sınıf için hazır hale getirilmiş A340-600 tipi ilk uçaklar da Münih çıkışlı Hongkong, Şanghay ve Tokyo seferlerine başlayacaklar, Nisan sonu itibariyle de A380-800 Frankfurt'tan büyük ihtimalle Johannesburg, New York, Miami, Houston, San Francisco, Şanghay ve Singapur gibi destinasyonlara uçacak.

Şikago ve Washington'a bilet fiyatları 1.235 eurodan başlarken, Lufthansa uçuş ağı içindeki en uzun uçuş hattı olan Buenos Aires için fiyatlar  1.945 eurodan satışa sunuluyor. Bu fiyatlar seyahat aralığı Aralık 2014 – 28 Şubat 2015 olmak üzere 12 Haziran'a kadar alınan biletler için geçerlidir.

Lufthansa Havayolları Satış, Ürün ve Pazarlama'dan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Jens Bischof, "Tanıtımından itibaren Premium Economy Class için çok fazla geri bildirim aldık, özellikle de bu yeni hizmetimizle ulaşmaya çalıştığımız yolcularımızdan. Bundan böyle Premium Economy ile yapılacak seyahatler çok daha erişebilir olacak; cazip fiyatlara yüzde 50'ye kadar daha fazla koltuk mesafesi ve daha şimdiden üst segmentte yeralan bu ürün için alınmış bir ödül" dedi.

Lufthansa'nın Premium Economy ve Business Class koltukları Red Dot Ödülleri: Ürün Tasarımı 2014 Ödülü'nü almaya hak kazandı.

Yeni koltukların tasarımı ve özellikleri, Lufthansa'nın daha önce de başarıyla yürüttüğü  bir süreç olan, satış ortaklarıyla bir arada yolculara yönelik olarak yaptığı kapsamlı araştırmaların ve çalışmaların ürünüdür. Sadece bir yıl içinde uzun mesafe uçan 106 uçağın hepsindeki 3.600 koltuğun yenilenmesi ile yeni Premium Economy Class'ta her yıl 1,5 milyondan fazla yolcu olacağı tahmin ediliyor.

Uçak türüne göre 52 kadar koltuk

Lufthansa Premium Economy Class, Business ve Economy Class arasında, açıkça işaretlenmiş farklı bir kompartımandır. Kaliteli bir tasarımı olan bu bölümde, uçağın türüne göre 21 ile 52 koltuk bulunmaktadır. Bu yeni sınıf, bu sonbaharda başlanacak ve 2015'in yazında sona erecek biçimde aşamalı olarak alt filo bazında uygulamaya sokulacak.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.