Lufthansa yolcularını yeni kabin hizmetiyle şımartıyor

Lufthansa yolcularını yeni kabin hizmetiyle şımartıyor

Lufthansa uzun ve kısa mesafe uçuşlarında kabin hizmetlerini zenginleştirdi. First ve Business Class yolcular 1 Mayıs 2013 tarihinden itibaren çeşitli yenilikler...

Lufthansa uzun ve kısa mesafe uçuşlarında kabin hizmetlerini zenginleştirdi. First ve Business Class yolcular 1 Mayıs 2013 tarihinden itibaren çeşitli yenilikler içeren  bir hizmet anlayışı ve  kaliteli yemek takımlarında sunulan yaratıcı lezzetlerle ağırlanıyorlar.

Birkaç ay önce  uluslararası saygınlığa sahip  Skytrax değerlendirmesinde Lufthansa’nın First Class hizmeti en yüksek notu almıştı. First Class yolcular bundan böyle yepyeni mönülerle ağırlanıyor. Artık Almanya çıkışlı tüm uçuşlarda   Culinary Delights olarak adlandırılan yeni bir ikram konsepti uygulanıyor. Yeni ikram hizmeti  şimdiye kadar yolcuların yoğun beğenisini kazanmış olan “Star Chefs“ konseptinin daha da geliştirilmesi suretiyle hazırlandı. Yeni ikram programı en az iki Michelin yıldızına veya benzeri bir ödüle sahip  ünlü bir aşçı tarafından hazırlanan yemek mönüsünü içeriyor. Mönülerin her iki ayda bir değiştirilmesi yönündeki uygulama devam ediyor. First Class kabinde sunulan  havyar ikramı bundan böyle gündüz ve gece uçuşlarında mönünün ayrı bir bölümünü oluşturuyor. Yolculara antre olarak değişik lezzetlerden oluşan zengin bir meze tabağı ikram ediliyor. İkramlar yeni tasarlanan nitelikli porselen tabaklarda sunuluyor ve ayrıca her yolcu için ayrı karabiber ve tuz değirmeni, ilave zeytin yağı tabağı ve su ikramı için cam karaf konuluyor.

Lufthansa’nın  Business Class yolcular için hazırladığı gastronomik konseptin bir diğer özelliğini de mönülerin, unlu mamullerin ve içeceklerin çok daha taze olması ve daha fazla seçenek içermesi oluşturuyor. Yeni çay çeşitleri, çay ve kahve ikramı için taze süt, daha fazla meyva suyu çeşidi ve farklı bira seçenekleri sayesinde yolcuların farklı taleplerine yanıt veriliyor. İlaveler yapılan porselen yemek takımları ve yeni tasarlanan çatal ve bıçaklar da Business Class hizmetlerine farklılık getiriyor.

1 Mayıs itibariyle yükselen kalite düzeyi tüm uçuşlarda dikkat çekecek. Artık Almanya veya Avrupa uçuşlarında da Business Class yolcular zengin bir yemek ikramı alacaklarından emin olabilirler. Porselen yemek takımı, kumaş peçete, kahve fincanı veya yeni bir şarap kadehi kısa uçuşlarda da hizmete dahil oldu ve yolcular nitelikli ve zengin ikramların keyfini sürebilirler. Uçuşun 76 dakikadan uzun olması durumunda tatlı, taze meyve veya dondurma ikramı yapılıyor.

Kabin hizmetinin iyileştirilmesi elbette nitelikli hijyen ve bakım ürünü çeşitlerinin zenginleştirilmesini ve çeşitlendirilmesini de içeriyor. Bu nedenle uzun mesafe uçuşlarında First ve Business kabinlerinin tuvaletlerinde yolculara ünlü markaların kozmetik ve bakım ürünleri de sunuluyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.