Lufthansa ödüle doymuyor

Lufthansa ödüle doymuyor

Lufthansa First Class hizmetleri American Academy of Hospitality Sciences tarafından ödüllendirildi. Frankfurt Havalimanı’nın bugüne dek birçok kez ödüle...

Lufthansa First Class hizmetleri American Academy of Hospitality Sciences tarafından ödüllendirildi.

Frankfurt Havalimanı’nın bugüne dek birçok kez ödüle hak kazanmış  Lufthansa First Class Terminali’nde yapılan törende Lufthansa Alman Havayolları’na American Academy of Hospitality Sciences (AAHS) tarafından  “International 5 Star Diamond ”  ödülü verildi.  Toplamda Lufthansa’nın üç hizmeti ödüle layık görüldü: Uzun mesafe uçuşlarında  sunulan Lufthansa First Class hizmetleri, Frankfurt Havalimanı Lufthansa First Class Terminali ve New York JFK Havalimanı Lufthansa First Class Salonu.

AAHS Başkan ve CEO’su Joseph Cinque törende şu açıklamayı yaptı:” American Academy of Hospitality Sciences (AAHS) tarafından verilmekte olan  International 5 Star Diamond Award ile dünya genelinde lüks seyahat segmentindeki  beş yıldızlı kuruluşlar ödüllendiriliyor. Lufthansa’nın eşsiz First Class servisi, uçuşlarda gösterilen misafirperverlik  ve kalite güvencesi çok etkileyici bulunarak International 5 Star Diamond Award’ a layık görülmüştür”.

Lufthansa Passage Airlines Mali İşlemlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jens Bischof  ise ödülü şu sözlerle değerlendirdi: “ Premium segmentinde dünya lideri havayolu şirketi olma  yolunda bugün çok önemli bir noktaya ulaşmış bulunuyoruz. Uçakta ve yer hizmetlerinde başlatmış olduğumuz düzenlemelerin müşteriler ve sektörün lider kurumları tarafından takdir edildiğini ve vurgulandığını görüyoruz. Bugün seyahat sektöründe kalite ve müşteri memnuniyeti değerlendirmeleri açısından  hiç şüphesiz ki dünyanın önde gelen kuruluşları arasında yer alan American Academy of Hospitality Sciences tarafından verilen ödüle hak kazanmış olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz”.

Dünya genelinde eşsiz nitelik taşıyan Frankfurt Havalimanı Lufthansa First Class Terminali 2005 yılında açıldı. Yolculara gerek uçakta gerekse yerde dinlenme hürriyeti sunan  nitelikli ve özel hizmetler konusunda Lufthansa uzun yıllara dayalı köklü  deneyime sahiptir.

Lufthansa’nın dünya genelinde toplam 45.000 metrekarenin üzerinde alanı kaplayan 60 modern salonu  yolculara dinlenme ve havalimanlarının telaşlı atmosferinden uzaklaşma olanağı sunmaktadır.

Lufthansa’nın uzun mesafe uçuşlarındaki First Class hizmeti yolcu anketlerinde birçok kez yüksek oy almış bulunuyor. Ferah mekan tasarımının  sade ve belirgin hatlar ve pastel renkler içeren sıradışı bir çevre düzeniyle birleştirilmesi aydınlık, göze hitap eden davetkar bir atmosfer yaratıyor.  Lufthansa First Class sektörün en geniş koltuklarını sunmakla kalmayıp, aynı zamanda seçkin şarap çeşitleri ve zengin ikramlar, hava nemlendirme sistemleri, sesi absorbe eden kabin donanımı veya Porsche ve Mercedes limuzin servisleri gibi çok zengin hizmetlerle destekleniyor.

1949 yılında  İllinois, Şikago’da kurulan American Academy of Hospitality Sciences (AAHS) kuruluşundan 40 yıl sonra 1989 yılında şimdiki merkezi olan New York’a taşındı. Dünya genelinde lüks seyahat segmentinde  değerlendirmeler yapan yegane kuruluş olan AAHS tarafından verilmekte olan en prestijli ödülü seyahat sektöründeki üstün hizmetlere verilen  “International 5 Star Diamond Award” oluşturuyor. Daha önceleri sadece 5 yıldızlı otellere ve restoranlara verilen ödüllerin kapsamı genişletilerek değerlendirmelere tatil yerleri, havayolu şirketleri, lüks yolcu gemileri, dinlenme ve sağlık tesisleri, golf kulüpleri, seyahat noktaları ve lüks ürünler de dahil edilmiş bulunuyor.

Lufthansa için ödüllerle dolu bir hafta daha sona erdi. Havayolu şirketi “International 5 Star Diamond Award” öncesinde hafta başında World Travel Awards tarafından da “Avrupa’nın Lider Havayolu “ seçilmiş, iki ay önce de Dubai’de düzenlenen Business Traveller Middle East Awards 2013 töreninde  “Ortadoğu’nun En İyi Avrupa Havayolu” ödülü almış ve Paris’te düzenlenen World Airline Awards çerçevesinde ise “Batı Avrupa’nın En İyi Havayolu” ve “En İyi Transatlantik Havayolu” ödüllerine hak kazanmıştı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.