Lufthansa maviye bürünüyor

Lufthansa maviye bürünüyor

Lufthansa'da yeni boyama mavi ağırlıklı olacak

Alman Havayolu Lufthansa’nın 1988 yılından bu yana uçaklarında kullandığı boyamayı değiştireceği neredeyse kesinlik kazandı. Der Spiegel Dergisi, Lufthansa uçaklarında sarı ağırlıklı rengin yerini mavi rengin alacağını, uçakların kabin içlerinde de değişiklik yapılacağını yazdı.

Yeni boyamanın 5-12 Şubat tarihleri arasında ilk görücüye çıkacağı, Boeing 747-8i tipi D-ABYA isimli ilk uçağın Roma’da boyama işleminin sürdüğü belirtildi.

Lufthansa’nın yeni bir tasarım üzerinde çalıştığı şeklindeki haberler Ekim 2017’de ilk kez gündeme gelmiş ancak şirketten bu konuda bir açıklama yapılmamıştı. Havayolunun önümüzdeki ay yeni boyamayı kamuoyuna tanıtacağı belirtiliyor.

lufthansa-havada.png

Mevcut boyama üzerinde çok radikal değişiklikler olmayacağı, sadece küçük dokunuşlar yapılacağı belirtiliyor. Şu ana kadar yeni çalışma hakkında medyaya bir görüntü yansımadı ancak wings900.com sitesi bazı muhtemel bazı çalışmalarını sosyal medyadan paylaşmıştı.

Lufthansa Havayolları Grubu CEO’su Carsten Spohr, daha önce yaptığı açıklamada şirketin imajına yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtmişti. 

www.kokpit.aero

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.