Lufthansa Cargo’dan charter’a alternatif: Emergency Solutions

Lufthansa Cargo’dan charter’a alternatif: Emergency Solutions

Charter uçuşlara alternatif olarak Emergency Solutions’ı geliştiren Lufthansa Cargo, en acil yükleri bile dünyanın dört bir köşesine kapasite sorunu...

Lufthansa Cargo’dan charter’a alternatif: Emergency SolutionsCharter uçuşlara alternatif olarak Emergency Solutions’ı geliştiren Lufthansa Cargo, en acil yükleri bile dünyanın dört bir köşesine kapasite sorunu yaşamadan gönderiyor… Türkiye Satış Müdürü Serpil Taştan, sistemin charter’a oranla kat kat ucuz olduğunu söyledi.

Lufthansa Cargo, Emergency Solutions hizmetiyle charter’a alternatif bir çözüm sunuyor. Emergency Solutions’ın özellikle de acil ulaştırılması gereken yükler için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyen Lufthansa Cargo Türkiye Satış Müdürü Serpil Taştan, sistemin hem charter’dan çok daha ucuz hem de hızlı olduğunu kaydetti. Lojistik Ekipmanlar okuyucuları için Emergency Solutions‘ın avantajlarını anlatan Taştan, “Örneğin, iki tonluk çok acil ulaştırılması gereken bir yükünüz var. Diyelim ki Brezilya’ya gidecek. Brezilya çok yoğun bir hattır ve uçaklarda genelde yer bulmak sıkıntı oluyor. Biz böyle durumların çözümü için Emergency Solutions’ı geliştirdik. Emergency Solutions’ın her uçakta kapasite önceliği var. Acil gönderilmesi gereken yükünüzü Emergency Solutions’ı kullanarak en kısa zamanda yerine ulaştırıyoruz. Sistemin en önemli özelliği hızı ve her zaman sunduğumuz kapasite garantisi. Emergency Solutions tabi ki diğer hizmetlerimize göre daha pahalı ancak charter’dan kat kat daha ucuz bir yöntem. Üstelik daha zahmetsiz” diye konuştu.

HER YÜKE ÖZEL HİZMET

Emergency Solutions’ın dışında müşterilerine toplam 8 farklı seçenek sunabildiklerini belirten Serpil Taştan, “Hizmet yelpazemiz çok geniş. Örneğin Fressh/td ile taze meyve-sebzelere özel bir taşıma hizmeti sunuyoruz. Life/td hizmetimizle canlı hayvan taşımacılığı yapıyoruz. Safe/td1 hizmetimizle altın, pırlanta, para, borsa senedi gibi değerli eşyalarınızı taşıyoruz. Safe/td2 ile de sanat eseri, işlenmiş gümüş gibi çalınma riski olan eşyaları taşıyoruz. Care/td ile patlayıcı ve tehlikeli maddeleri taşıyoruz. cd.Solutions ile de müşterimizin ihtiyacına göre tasarlanmış her türlü taşıma hizmetini şekillendirebiliyoruz. Cool/td ile ilaç ya da donmuş gıdalar gibi soğuk taşınması gereken ürünleri taşıyoruz” dedi.

Lufthansa Cargo’nun sağladığı kapasite avantajının altını çizen Taştan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Haftanın 4 günü İstanbul’dan kargo uçağıyla operasyon yapan Lufthansa Cargo, ayrıca her gün 3’ü Frankfurt, 3’ü Münih ve biri de Viyana olmak üzere 7 yolcu uçağıyla da hizmet veriyor. Türkiye pazarında oldukça yüksek miktarda kapasite sunan bir havayoluyuz. İzmir çıkışlarımızda da hem Lufthansa’nın hem de Sun Express’in yolcu uçaklarıyla hizmet veriyoruz. Ayrıca Antalya’da yaz aylarında Sun Express’in günde 20-25 yolcu uçağına varan bir uçuş kapasitesi var. Bu da gerçekten önemli bir kapasitedir. Bunların yanı sıra İzmir’den yolcu uçaklarımız artı kamyon bağlantısıyla İstanbul’dan servis ağımızı sağlıyoruz. Dünyanın 450 noktasına hizmet sunabiliyoruz.”

Lufthansa Cargo, 2020’ye kadar  filosuna 9 Boeing 777 daha katacak

Lufthansa Cargo, ilk Boeing 777’sini Kasım ayının 19’unda filosuna dahil etti. Dev 777 ilk uçuşunu da geçtiğimiz günlerde yaptı. Şirket, 2015’e kadar filosuna toplamda 5 Boeing 777 katmış olmayı planlıyor. 2015-2020 arasında da 5 tane daha 777’yi filosuna katarak 10’a ulaşacak. Şirketin filosunda şu an 18 MD-11 kargo uçağı bulunuyor. Bu uçağın özelliği kapasitesi. 102-106 ton arasında yük taşıyabiliyor. Çift motora sahip olan MD-11 yakıt açısından da son derece tasarruflu, çevreye de duyarlı. Lufthansa Cargo’dan charter’a alternatif: Emergency Solutions

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum