Long Haul Days’de Tırsan rüzgarı esti

Long Haul Days’de Tırsan rüzgarı esti

Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan, Renault Trucks’ın 23 - 28 Nisan tarihleri arasında düzenlediği uluslararası Long Haul Days etkinliğine Kässbohrer marka araçlarıyla katılım gösterdi.

Taşımacılıkta fark yaratan özellikleriyle ön plana çıkan araçlar, etkinlik boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunuldu Katılımcılar, Kässbohrer Akaryakıt Tankeri, Frigo, Damper ve Tenteli Perdeli araçlarını inceleme ve Kässbohrer standını ziyaret ederek araçlar ile ilgili detaylı bilgi alma fırsatı buldular. Ziyaretçiler, etkinlik için araç giydirmeleri özel olarak tasarlanmış Kässbohrer K. STB 38 Akaryakıt Tankeri, K.SRI Frigo, K.SCS ve K.SCS X+ Tenteli Perdeli araçlarını pist alanında, K. SKS BS Damper aracını ise  off road alanında kullanarak sürüş deneyimi yaşadılar. Tırsan’ın sahip olduğu mühendislik gücü ile geliştirdiği ve her yük ve yol koşuluna uygun dayanım ve fonksiyon testlerine tabi tutulan ürünlerini kullanan ziyaretçiler, sürüş sırasında çekicinin arka tarafında treyler olduğunu bile fark etmediklerini, kendileri için çok konforlu ve keyifli bir deneyim olduğunu belirttiler.

Kässbohrer Araçlar Sağladığı Avantajlarla Ziyaretçilerden Tam Not Aldı

Treyler sektörünün 41 yıldır aralıksız lideri Tırsan, Long Haul Days etkinliğinde sunduğu taşımacılık çözümleri ile gövde gösterisi yaptı. 

Kässbohrer Akaryakıt Tankeri K. STB 38: Yüksek kalitede alüminyum malzemeden üretilen Kässbohrer akaryakıt tankeri, sınıfının en hafifi olma özelliğini taşıyor. STB 38 araçlarının, rakiplere göre sağladığı 500 kg’ye varan hafiflik avantajı sağlıyor. Ayrıca araçta bulunan standart 5 göz donanımı ile farklı yakıt türevinde ürün taşımaya da olanak sunuyor. STB 38 aracı, hafiflik özelliği ile fazla akaryakıt taşıma kapasitesine sahip. 500kg hafiflik özelliğine sahip Kässbohrer Akaryakıt Tankerini kullanan müşteriler, her 100 dolumda iki dolum kazanç sağlıyor. K.STB 30 aracı sektörün en çok kazandıran akaryakıt tankeri konumunda bulunuyor.

Kässbohrer Frigo K.SRI: Kässbohrer Frigo’lar sunduğu üstün izolasyon performansı ile soğutucu ünitenin daha kısa süre çalışmasını sağlayarak hem kullanım ömrünü uzatıyor hem de en yakın rakiplerine göre yüzde 10 yakıt tasarrufu sağlıyor. Periyodik olarak yapılan zorunlu ATP testlerinde sınır değerine yakın ısı iletim katsayısına sahip araçların, sertifikalarını yenilerken sorun yaşama ihtimalleri bulunmuyor. Araçların sahip olduğu teknik özellikler sayesinde kullanıcılar, bu tür sorunlarla karşılaşmıyor.

Kässbohrer Frigo araçları sandviç panel teknolojisi, yüksek basınçlı ve ısıtmalı pres makinesi ile gerçekleştiriliyor. Panellerde kullanılan cam elyaf takviyeli polyester (CTP); güneşin zararlı ışınlarına ve neme dayanıklı ayrıca ısı yalıtım performansı metalik yüzeylerden daha yüksek bir malzemedir. Kässbohrer Frigo gömme deve boyunlu şasi tasarımı ile artırılmış iç neti sayesinde daha yüksek hacimde taşımacılık imkanı sunuyor. Her bir yüklemede, yüksek taşıma kapasitesi ile operasyonel kolaylık sağlayan araç, aynı zamanda K SRI P serisi ile 10 ton taşıma kapasiteli çift kat özelliğine sahip. Kässbohrer Frigo, sahip olduğu soğutucu üniteleri sayesinde medikal ürün taşımacılığında da gerekli olan tüm koşulları sağlayan Pharma sertifikası ile müşterilerine güvenli taşımacılık imkanı sunuyor.

Kässbohrer Damper K.SKS BS: Kässbohrer yarı römork K.SKS damperli tankerler, yüksek dayanıklılık,  güvenilirlik ve sağlamlık sunuyor. Araçlar, güçlü performansı ve ideal yük taşıma özellikleriyle en ağır yüklerde ve zorlu yol koşullarında kolaylık sağlıyor. K.SKS, tek dokunuşla fren sistemi ve eğimli arazilerde sürücüleri uyaran uyarı düzeni gibi gelişmiş teknolojileri sayesinde operasyonel güvenliği en üst seviyede sunuyor.

Kässbohrer Tenteli Perdeli K.SCS X Plus: Avrupa’nın en büyük filoları tarafından tercih edilen Kässbohrer Perdeli araçları; özel olarak geliştirilen Maxima Plus treyler ile etkinlik süresince yoğun ilgi gören araçlar arasında yer alıyor. Çift kademeli sürüş yüksekliği sayesinde, hem midilli, hem de yarı - midilli modellerine uygun Maxima Plus semi-treyler, farklı iç net yükseklik ve sürüş yüksekliklerinde kullanılabiliyor. Ayrıca farklı çekici tipleri ile kullanılabiliyor ve nakliyeci filolarına olumlu yönden fayda sağlıyor. Öte yandan; şasi ve çelik aksamlarının çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde 10 yıl pas yürümezlik garantisi sunuyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.