Lojistikte iki dev güçlerini birleştirdi

Lojistikte iki dev güçlerini birleştirdi

Rhenus ve Catoni grupları, Türkiye’de “Rhenus-Catoni Lojistik A.Ş.” adı altında yeni bir ortaklığa giderek güçlerini birleştirdiler. Taraflar, yeni...

Rhenus ve Catoni grupları, Türkiye’de “Rhenus-Catoni Lojistik A.Ş.” adı altında yeni bir ortaklığa giderek güçlerini birleştirdiler.

Taraflar, yeni kurulan şirkette eşit sermayeye sahip olacaklar. 1 Temmuz 2013 itibariyle start alan bu işbirliğinin amacı, lojistik açıdan Tuna bölgesini Türkiye ve çevresine daha etkin şekilde bağlamak olarak açıklandı.  Faaliyetlerin odak noktasını başlangıçta proje kargo ve dökme yüklerin nakliyesi oluşturacak.

Rhenus Grubu’nun Tuna bölgesi faaliyetlerinden sorumlu Genel Müdürü Patrick Schaffer, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye ve Türkiye’nin Güney Kafkasya ve Ortadoğu bölgesindeki komşuları Avrupa’daki tek pazara gün geçtikçe daha da yaklaşıyor” derken, Rhenus Maritime Services Genel Müdürü Thomas Ullrich de, “Sadece bölgeden Avrupa’ya değil, aynı zamanda Avrupa’daki pazarlardan Karadeniz Bölgesi’ne yönelik taşımacılık hizmetleri de sözkonusu olacaktır” diye konuştu.

Catoni Grubu Taşımacılık CEO’su Serdar Ayırtman da, “Ortak Girişim şeklindeki organik bir işbirliğiyle iki etkin şirketler grubunun Türkiye’de kaynaklarını bir araya getirmesi, Rhenus ve Catoni arasında uzun vadeli, sağlam iş ilişkilerinin temelinin atılmasını sağlayacak” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.