Lojistik Vaka'da yarış yeniden başlıyor

Lojistik Vaka'da yarış yeniden başlıyor

Tam 9 yıldır lojistik sektörüne nitelikli insan kaynağı kazandırmak ve üniversiteli gençlere hem sektörü yakından tanıma imkânı sunmak hem de sektör...

Tam 9 yıldır lojistik sektörüne nitelikli insan kaynağı kazandırmak ve üniversiteli gençlere hem sektörü yakından tanıma imkânı sunmak hem de sektör adına bir farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması bu yıl tekrar düzenleniyor.

Ülkemizin bulunduğu jeopolitik konum açısından dünyanın en önemli lojistik merkezlerinden biri olması itibari ile taşımacılık, depolama, dağıtım, gümrükleme, paketleme, sigorta ve ilgili diğer faaliyetlerin bütünleşik bir şekilde gerçekleştirildiği lojistik sektörü her geçen gün daha çokve nitelikliinsan kaynağına ihtiyaç duyuyor. Bununla birlikte her yıl pek çok genç üniversitelerinden mezun olarak bu sektörde iş hayatına atılmak istiyor. İşte Lojistik Vaka Yarışması da sektörle bu gençleri bir araya getiriyor, hem gençler hem sektör kazanıyor.

Lojistik Derneği tarafından düzenlenen ve Mars Logistics ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Lojistik Vaka Yarışması üniversitelelerin yenilikçi ve yaratıcı çözümler ortaya koyarken, kariyerlerine yön vermelerini sağlayacak bir bakış açısı kazanmalarını da sağlıyor.

En az 3 en fazla 5 kişiden oluşan ekiplerin katılabildiği yarışma, lojistik zekanın geliştirilmesi, ekip çalışması, proje yönetimi ve kariyer planlaması açısından gençlere önemli ipuçları verdiği ve ufuk açtığı için sektöre nitelikli gençler kazandırılması açısından da büyük önem taşıyor.  Son başvuru tarihi 31 Ocak 2012 olan bu yarışmaya www.marslogistics.com ve www.loder.org.tr adreslerinden başvuruluyor.

Mars Logistics, kara, hava, deniz ve demiryolu nakliyesi, fuar ve etkinlik lojistiği, proje taşımacılığı, gümrükleme, sigorta, depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerinin kusursuz olarak sunulduğu, sektöre sayısız yenilikler getirmiş olan kurumsal bir lojistik firmasıdır. Çatısı altında topladığı şirketleri, 700’ün üzerinde profesyonel çalışanı, tam donanımlı altyapısı ve kusursuz iletişim ağıyla, tam hizmet politikası güden organize bir kurum olarak yapılanmaktadır.

Mars Lojistik Uluslararası Taşımacılık Depolama Dağıtım, Mars Hava ve Deniz Kargo ve Mars Sigorta şirketlerinden oluşan Mars Logistics'in, merkez İstanbul Yenibosna, Ambarlı ve Tuzla olmak üzere Bursa, İzmir, Adana, Ankara, Mersin, Atatürk Havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı ve Esenboğa Havalimanı’nda şubeleri bulunmaktadır.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.