Lojistik sektöründe Üniversite Sanayi işbirliği

Lojistik sektöründe Üniversite Sanayi işbirliği

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Tedarik Zinciri Test ve Ar-Ge Laboratuvarı ile Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu arasında işbirliği protokolü imzalandı....

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Tedarik Zinciri Test ve Ar-Ge Laboratuvarı ile Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu arasında işbirliği protokolü imzalandı. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın katılımıyla imzalanan protokol, laboratuvar ve iş gücü konusunda işbirliğini öngörüyor ve lojistik sektöründe yaygın olarak kullanılan GPS ve GPRS’lerin bakım ve onarımını içeriyor.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile Mersin Deniz Ticaret Odası işbirliğinde düzenlenen “Mersin 6. Uluslararası Lojistik ve Transport Fuarı” ile “Lojistik Sektöründe Kümelenme Temalı Uluslararası Konferansı” Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Konferansta, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Tedarik Zinciri Test ve Ar-Ge Laboratuvarı ile Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokole Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Ruhi Engin Özmen ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da eşlik etti.

Her iki kurumun hem laboratuvar hem de iş gücü konusunda işbirliğini içeren ve lojistik sektöründe yaygın olarak kullanılan GPS ve GPRS’lerin bakım ve onarımını kapsayan protokol imza töreninde Bakan Çağlayan bir konuşma yaptı. Bakan Çağlayan, “Türkiye, Avrupa’nın en önemli lojistik ve tedarik merkezi konumunda. Kafkas coğrafyası, Avrupa’yla ve Ortadoğu başta olmak üzere Kuzey Afrika’yla tarihi, kültürel bağlarımız var. Eski ticaret merkezleri üzerinde yer alan bir hafızaya sahip durumdayız.” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.