Logist heyecanı Kasım'da başlıyor

Logist heyecanı Kasım'da başlıyor

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından İSDER İstif Makinaları Distribütörleri ve imalatçıları Derneği işbirliği ile hazırlanan LOGIST EUROASIA...

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından İSDER İstif Makinaları Distribütörleri ve imalatçıları Derneği işbirliği ile hazırlanan LOGIST EUROASIA 2011 5. Lojistik Endüstrisi, Taşımacılık, Yükleme, Boşaltma, İstifleme, Depolama, Araç, Donanım, Sistem ve Teknolojileri Fuarı ve Otomotiv Sanayicileri Derneği, Ağır Ticari Araçlar Derneği, Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği işbirliği ile düzenlenen COMVEX İstanbul Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı eş zamanlı olarak 24-27 Kasım 2011 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Doğuyu batıyla buluşturan önemli bir köprü üzerinde bulunan ülkemiz, lojistik ve taşımacılık sektörleri açısından benzersiz bir konuma sahip. Avrasyada gerçekleşen ticaret ve ürün-hizmet transferi konusunda büyük bir etkinliğe sahip Türk Lojistik sektörü, beklentisi olan yeni pazarlara bölgenin en öenmli ticaret platformu olan LOGIST EUROASIA 2011 Fuarı ile ulaşıyor.  

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.