Latek Lojistik Malezya'da büro açtı

Latek Lojistik Malezya'da büro açtı

Latek Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Levent Erdoğan, ?Durmadan yeni pazarlar keşfederek Türkiye?nin ihracatını artırmaya çalışan şirketlerin Malezya...

Latek Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Levent Erdoğan, ?Durmadan yeni pazarlar keşfederek Türkiye?nin ihracatını artırmaya çalışan şirketlerin Malezya ve Endonezya?daki adresi Latek Lojistik olacak? dedi.

 

Türk Ticaret Heyeti'nin Malezya ve Endonezya ziyaretinden sonra bu bölgelere ticaret hacmini arttırma kararını vermesi sonucunda yeni ofisler açtıklarını aktaran Levent Erdoğan, Latek Lojistik?in bu bölgelerde etkin konuma gelmeyi ve lojistik faaliyetlerini geliştirmeyi amaçladığını söyledi. Erdoğan, şöyle konuştu:

 

"Malezya ve Endonezya ofislerimiz, bu bölgedeki ambalajlama, etiketleme, depolama, dağıtım ve pazarlama gibi faaliyetlerinin yanı sıra Türkiye'deki ithalatçıların ve özellikle de ihracatçıların bu bölgelerde gerekli duydukları her konuda yerinde yardımcı olmak ve yerinde çözmek amacıyla da kuruldu. Malezya ve Endonezya'yı potansiyel olarak gören ihracatçıların sadece işlerine organize olmalarını ve onun dışında birçok konuyu Latek Lojistik aracılığıyla çözebilmeleri için özverili şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz."

 

Bundan sonra açacakları irtibat büroları aracılığıyla Türk şirketlerinin ihracatına lojistik hizmet vermeyi sürdüreceklerini vurgulayan Erdoğan, 2010 Şubat başlarında faaliyete geçen Latek SilkExpress için de Malezya ve Endonezya irtibat bürolarının bölgedeki ticaret hacminin artmasında büyük fayda sağlayacağını kaydetti.

 

LOJİPORT

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.