Lassa Greenways, yüzde 45 tasarruf sağlıyor

Lassa Greenways, yüzde 45 tasarruf sağlıyor

Yüzde yüz yerli üretim Lassa Greenways, tüketicisinin cebini düşünüyor, uzun ömrü ile rakiplerine fark atıyor.Lassa Greenways, yapılan saha testlerinde en uygun fiyatlı rakibine göre 3 katından fazla yol yaparak, araç sahiplerine %45 tasarruf sağlıyor.

Lassa Greenways, yapılan saha testlerinde en uygun fiyatlı rakibine göre 3 katından fazla yol yaparak, araç sahiplerine %45 tasarruf sağlıyor. Lassa, ucuz markalardan tercihini yaparak ilk alım maliyetini düşük tuttuğunu düşünen tüketiciler için toplam kullanımda km başı maliyeti Lassa’ya kıyasla 1,5 kattan 3 kata kadar çıkıyor. Lassa, bu testlerle sadece satın alma maliyeti kriterine göre lastik tercih edilmesinin ekonomik olmadığını da gözler önüne serdi.

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa’nın öncü markası ve Türkiye’nin sağlam lastiği Lassa, yaptığı testlerde, Greenways’in en uygun fiyatlı rakibine göre 3 kattan fazla yol yaparak, uzun vadede en ekonomik ve sürdürülebilir lastik tercihi olduğunu kanıtladı.

Son dönemde araç sektöründe 16 inç ve üzeri janta sahip otomobil sayısında hızlı bir yükseliş yaşanıyor. Bununla birlikte orta segment ve ekonomi sınıfı araçların kullandığı 13-14-15 inç ebat jant grubu, özellikle Türkiye yenileme pazarında liderliğini koruyor. Lassa, lider olduğu bu segmentte Greenways lastikleriyle son kullanıcıya %30 daha uzun ömür ve %45 km başına maliyet tasarrufu sağlıyor.

Greenways hem uzun ömür hem de yakıt tasarrufu sağlıyor

Lassa saha mühendislerinin yaptığı testler sonucunda, yakıt verimliliğini artırmak ve emisyonları azaltmak üzere özel olarak tasarlanmış çevreci ürünü Greenways’in rakiplerine kıyasla emniyet, performans ve sağlamlıkta yüksek bir verimlilik sağladığı kanıtlandı. Greenways hem lastik ömründe, hem de km başına maliyette en yakın rakiplerinin açık ara önünde yer aldı.

Lassa Greenways’in, bir önceki Lassa desenine göre başarısı da TUV testlerinde kanıtlanmıştı. Greenways, hafif konstrüksiyonu, optimize edilmiş diş derinliği, yeni teknolojilerle geliştirilmiş modern deseni sayesinde yaklaşık %5,5 yakıt tasarrufu sağlıyor. Türkiye'nin farklı yol koşullarında test edilen çevreci, verimli ve uzun ömürlü olan Lassa Greenways, 13 -14 -15 inç ebatta jant kullanılan orta segment ve ekonomi sınıfı araçlar için en iyi tercih olarak öne çıkıyor ve yapılan harcamanın karşılığını veriyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.