Krone'den Goodyear'a ‘Yılın Tedarikçisi’ ödülü

Krone'den Goodyear'a ‘Yılın Tedarikçisi’ ödülü

Goodyear’ın tüketicilere ve müşterilerine sunduğu üstün kalite ve hizmet, sektörün öncü treyler firması Krone tarafından “Yılın Tedarikçisi”...

Goodyear’ın tüketicilere ve müşterilerine sunduğu üstün kalite ve hizmet, sektörün öncü treyler firması Krone tarafından “Yılın Tedarikçisi” ödülüyle taçlandı.

Goodyear, Avrupa pazarının öncü treyler üreticilerinden biri olan Bernard Krone GmbH tarafından “Yılın Tedarikçisi” ödülüne layık görüldü. Goodyear “Yılın Tedarikçisi” ödülünü, Krone’nin Almanya’nın Werlte şehrindeki ana üretim tesisinde gerçekleştirilen “Tedarikçiler Günü”nde Genel Müdür Bernard Krone’nin elinden aldı.

“Tedarikçiler Günü”nde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşma yapan Bernard Krone; “Günümüz ekonomisi, büyük ölçüde tam zamanında sunulan lojistik hizmetlerine dayanıyor ve bu hizmetlerin yaklaşık yüzde 70’i kamyonlar tarafından sağlanıyor. Bu durum, kamyonlara ve treylerlere tam anlamıyla güvenirlilik zorunluluğunu beraberinde getiriyor. Bizler, tedarikçilerimizden her zaman makul fiyatlarda en iyi kaliteyi sunmalarını bekliyoruz” dedi.

Goodyear adına ödülü alan Goodyear Avrupa Kamyon Orijinal Ekipman Satış Direktörü Peter Platje, “Biz Goodyear olarak, Avrupa’nın önde gelen treyler üreticilerinden biri olan Krone’nin ‘Yılın Tedarikçisi’ ödülünü almış olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu ödül yalnızca ürünlerimizin üstün kalitesini kanıtlamakla kalmıyor; aynı zamanda Krone için kendilerine lastiklerden çok daha fazlasını sunan; güvenilir, yetkin ve uzun süreli bir ortak olduğumuzu da gösteriyor” dedi.

“Yılın Tedarikçisi” ödülü kapsamında, Bernard Krone GmbH firmasının 200 civarındaki ana tedarikçisi değerlendirildi. Yarışmanın jürisi; tedarikçi firmaların kalite ve lojistik performanslarının yanı sıra, maliyet değer karşılığını ve sunulan hizmetin performansını baz alınarak değerlendirmesini gerçekleştirdi ve Goodyear’ı “Yılın Tedarikçisi” seçti.

LOJİPORT

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.