Krone'den 1500.treyler teslimi

Krone'den 1500.treyler teslimi

Doğuş Otomotiv Türkiye pazarına 2003 yılı Ekim ayında sunduğu Krone'nin 1500. treylerini teslim etmenin gururunu yaşıyor. Dünyanın önde gelen treyler...

Doğuş Otomotiv Türkiye pazarına 2003 yılı Ekim ayında sunduğu Krone'nin 1500. treylerini teslim etmenin gururunu yaşıyor.

Dünyanın önde gelen treyler markası KRONE’nin Türkiye distribütörü Doğuş Otomotiv Türkiye pazarına ilk olarak 2003 yılı Ekim ayında sunduğu Krone markasının 1500. treylerini teslim etmenin gururunu yaşıyor.

Krone ile imzalanan niyet mektubu ile ülkemizde üretim tesisi kuracak olan Krone treyler 3 yılda elde ettiği bu güzel başarıyı

1500’üncü Krone Dryliner modeli treyleri lojistik sektörünün lider firmalarından FULLSPED Taşımacılık’a törenle teslim etti.

Filosunda 25 çekici ve 23’ü askılı, 12’si tenteli 35 römorku bulunan Fullsped, filosuna kattığı Krone Dryliner modeli treyleri ile yurtiçi ve yurtdışı taşımacılığında Doğuş Otomotiv güvencesi ile çalışacak.

Krone Dryliner treylerin teslim töreninde Doğuş Otomotiv Servis Tic.A.Ş, Genel Müdürü Tolga Senyücel, 1500’cü treyleri teslim ederek Krone’nin Türkiye’nin  tercih edilen treyler markası olduğunun kanıtlandığını belirterek, Fullsped’in de filosunu Krone ile güçlendirmesinden memnun olduklarını dile getirdi. Şenyücel,  “Fullsped uluslararası tekstil taşımacılığında önemli bir kuruluştur. İşbirliğimiz güçlenerek devam edecektir” dedi.

Fullsped Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Neziroğulları da firmalarının Türk tekstil sektörüne büyük katkısı olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Taşıdığımız ürün son derece güvenli ve uygun şartlarda taşımayı gerektirmektedir. Tekstil ürünlerinde Türk insanının el emeği ve göz nuru vardır. Özellikle yurtdışı taşımalarında tekstil ürünlerinin taşınmasında ihtisas sahibi olduk. Sektöre yönelik özel taşıma sistemleri geliştiriyoruz. Krone’nin Dryliner treyleri bu sistemlerin zirvesinde olan bir treylerdir. Filomuza kattığımız Krone Dryliner treyler ile müşterilerimize daha iyi hizmet edeceğiz. Ayrıca 1500’cü Krone’nin bizim firmamıza nasip olması bizleri çok mutlu etti. Bizlere teknolojinin en son sistemlerini sunan Doğuş Otomotiv ile işbirliğimiz sürecektir.”

FULLSPED TAŞIMACILIK

Merkezi İstanbul Şirinevler’de bulunan  Fullsped Taşımacılık  firması 1993 yılından beri lojistik sektöründe faaliyette bulunuyor.

Filosunda 25 çekici 35 treyler bulunan Fullsped, 2003 yılından eski  araç kullanmıyor. Teknolojisini sürekli yineleyerek en üst seviyede tutan Fullsped, uluslararası tekstil taşımacılığı alanında önemli bir pazara sahip bulunuyor.

KRONE DRYLINER

Almanya’da ki fabrikada 180 bin metrekare alanda,  yılda 19 bin araç üreten ve 650 satış noktasında dağıtım yapan Krone kaliteli ve çok amaçlı kullanım imkanı olan çeşitli treylerleriyle Türkiye lojistik sektörünün tercih edilen markası oldu.

Almanya’nın ikinci büyük treyler firması olan Krone ürettiği Dryliner modelini tekstil taşımacılığı için geliştirdi. Dryliner, Krone’nin özellikle tekstil taşıması geliştirilmiş, dayanıklılığı öne çıkaran kapalı kasa aracı olmasıdır.

Yan duvarlarda anahtar şekilli çelik panellere geçmeli askı barları sayesinde hazır giyim mamullerinin taşınması kolaylığını sağlıyor.

İstenildiğinde özel taşıma amaçlı Kontrplak ya da kumaş dokuma kaplama yan duvarlar, çift kat yükleme olanağı sağlayan barlar sayesinde yük taşımada hacim olarak 93 ila 98 m3 e kadar yükleme kapasitesini sağlayan Krone Dryliner’da, güçlendirilen şasi KTL (katoforez kaplama) ve yüksek ısıda fırın boya işleminden geçerek 10 senelik paslanmazlık garantisini de tüketiciye sunuyor.

Yükleyen için zaman ve iş gücü açısından büyük avantaj sağlayan özelliklere sahip olan Krone Dryliner,  treyler sektöründe hassas yüklerin taşınması  güvenliğinde gelinen son noktayı temsil ediyor.

Avrupa Birliği ülkelerinin yollarının standartlarına uygun olarak, üstün kapasiteli üretilen Krone’nin Dryliner modeli Türkiye’den Avrupa’ya ihracat yapan lojistik firmalarının en çok tercih edilen modelleri arasında yer alıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.