Krone tüm modlara uyumlu

Krone tüm modlara uyumlu

Krone, yeni taşıma modları demiryolu, denizyolu veya Ro-Ro taşımacılığı için özel donanımlara sahip olarak Krone farklılığını ortaya koydu. Taze...

Krone, yeni taşıma modları demiryolu, denizyolu veya Ro-Ro taşımacılığı için özel donanımlara sahip olarak Krone farklılığını ortaya koydu.

Taze meyve, sebze, dondurma, et taşımacılığı gibi özel gıda ürünlerinin frigorifik taşımacılığında  Krone Cool Liner treyler vazgeçilmez oldu. Türkiye’nin Doğu Akdeniz Bölgesi’nden Ortadoğu ülkelerine yapılan ihracatta önemli görevler yapan Krone, üstün özellikleriyle taşımacılık şirketlerinin filolarını zenginleştiriyor.

Ayrıca son yılların yeni taşıma modları içinde ideal bir treyler olarak ortaya çktı. Demiryolu, dinizyolu veya Ro-Ro taşımacılığı için özel donanımlara sahip olar Krone farklılığını ortaya koydu.

Çiçek taşımaclığı için özel tasarlanan Vario-Lock Sistemi ile taşıma kafesleri, taban ve zemin arasındaki  dikey kilitleme çubukları ile sabitlenebiliyor. Çift katlı tasarım özelliği bulunan Cool Liner’in 2.650 mm’lik iç yüksekliği sayesinde hacmi de maksimum düzeydedir.

Krone Cool Liner, Doğuş Grubu güvencesinde Türkiye’nin treyler markası olarak üstün özelliklerine sahip bulunuyor. Kataforez kaplama ve toz boyama sayesinde paslanmaya ve çürümeye karşı 10 yıl garanti veriliyor. Ayrıca ATP - HACCP sertifikasına sahip TUV tarafından onaylı Yük Güvenlik Sertifikasına sahiptir. Krone Cool Liner frigo taşımacılıkta olabilecek en zor şartlara rahatlıkla uyum sağlayabilen özel bir tasarıma sahiptir. Krone Cool Liner’in tasarımında şasisi, gövdesi ile tüm bağlantıları, üstün dayanıklılık ve sağlamlık temel alındı. Krone opsiyonel ekipmanları ile ürün taşınmasında kullanıcıya çeşitli imkanlar yaratıyor.

LOJİPORT

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.