Krone teslimatları hızla devam ediyor

Krone teslimatları hızla devam ediyor

Taşımacılık şirketlerinin çözüm ortağı olan Krone, farklı sektörlerin tercihlerinde ilk sıralarda yer alıyor. Uluslararası karayolu taşımacılığı...

Taşımacılık şirketlerinin çözüm ortağı olan Krone, farklı sektörlerin tercihlerinde ilk sıralarda yer alıyor. Uluslararası karayolu taşımacılığı yapan Av-Nur Taşımacılık ile içecek nakliyesinde uzmanlaşan Alsa Meşrubat, filolarını Krone ile güçlendirdi.

Taşımacılık sektörüne sunduğu üstün kaliteli ürünleri ve satış sonrası hizmet kalitesiyle müşterilerinin her türlü ihtiyacına cevap vererek çözüm ortağı olan Krone, ihtisas taşımacılıklarında da tercih ediliyor. Sağlamlığı, kullanım kolaylığı, yük güvenliği donanımları ve yüksek ikinci el değeri ile Krone, Av-Nur Taşımacılık ve Alsa Meşrubat’ın da tercih ettiği üstyapı markası oldu.

Alsa Meşrubat Krone’ye güveniyor

1973 yılından bu yana içecek sektöründe dağıtım konusunda uzmanlaşan Alsa Meşrubat, İstanbul geneline gerçekleştirdiği taşımacılık faaliyetlerinde kullandığı filosuna  Profi Liner Ultra modelini ekledi. Doğuş Otomotiv Krone Yetkili Satıcısı Flash Otomotiv tesislerinden yeni araçlarını Alsa Meşrubat yetkilisi Erol Yılmaz teslim aldı.

Erikli, Nestle, Freşa, Dimes ve Juss gibi markaların dağıtımını gerçekleştirdiklerini belirten Yılmaz “İçecek sektöründeki büyük markaların ürünlerinin dağıtımını yapmaktayız. Bu büyük sorumluluğumuzu başarıyla yerine getirebilmek için kalitemizi sürekli yükseltmekteyiz. Krone bize hijyenik taşıma koşulları, sağlamlığı, kolay yükleme ve boşaltma yapabilmemiz sayesinde kazanılan zaman gibi bir çok avantaj sunmaktadır. Bu nedenle yarı römork alımlarımızda tercihimiz Krone olmaktadır.” açıklamasında bulundu.

Alsa Meşrubat’ın filosuna eklediği Profi Liner Ultra, zorlu yol koşullarında hizmet vermek üzere BPW tarafından özel dizayn edilmiş, güçlendirilmiş aks sistemine sahiptir. Tam şasi traverslerine sahip olması nedeniyle güçlü ve dayanıklıdır. Treylerin zemini ana taşıyıcı şasi ve ara kroslar üzerine yapılandırılmış olup, taşıyıcı kiriş yapısı olağandan daha fazla genişletilerek ve yükseltilerek zemin mukavemeti arttırılmıştır. Römork şasi yapısının en fazla yük direnciyle karşılaştığı noktalar ayrıca özel tasarım çelik kroslarla güçlendirilmiştir. Tüm Krone modellerinde olduğu gibi Profi Liner Ultra da gücünü taşıyıcı şasisinden almaktadır.

Av-Nur Uluslararası Taşımacılık’a Mega Liner-2

İtalya ortaklı, İtalya ve İspanya başta olmak üzere parsiyel ve komple taşımacılık hizmeti veren Av-Nur Uluslararası Taşımacılık da Krone’yi tercih etti. Doğuş Otomotiv Krone Yetkili Satıcısı Ankara Ağır Vasıta’dan 3 adet Krone Mega Liner-2 satın alan Av-Nur Uluslararası Taşımacılık aynı zamanda  Almanya servisleri ile Hollanda ve Belçika’ya da grupaj sevkiyatı gerçekleştirmekte.

Firma Sahibi Nuran Gedikli, yeni araçlarını teslim alırken “25 yılı aşkın tecrübelerimizle en iyi servisi vermek için uğraşmaktayız. Yarı römork alımımızda yüksek yükleme hacmi, kalitesi ve kolay kullanımı nedeniyle Krone’yi tercih ettik.” açıklamasında bulundu.

Av-Nur Uluslararası Taşımacılık’ın tercih ettiği Krone Mega Liner-2 yarı römork halen piyasada en yüksek yükleme hacmine sahip treyler ünvanını taşıyor. 3 metre iç yüksekliğe sahip Krone Mega Liner-2, üç tarafı ayrı ayrı açılabilen perdeli sistemi ve kaldırılabilir çatılı yapısı sayesinde kullanıcısına büyük kolaylık sağlarken zaman da kazandırıyor.  Mega Liner-2, diğer tüm Krone tenteli modellerinde olduğu gibi EN 12642-Code XL 2010 - Yük Güvenlik Sertifikası’na haiz olarak üretilmiş olup, 16 ton ve üzeri darbelere dayanıklı çelik ön duvar yapısına sahiptir. Ayrıca, 4 farklı yükseklikte yükleme ve sürüş imkanı sağlayan çatı sistemiyle her türlü yükün taşınmasında kullanıcılarına esneklik sağlamaktadır. Yine tüm Krone modellerinde olduğu gibi 10 yıl paslanmazlık garantisi ve güçlü şasi yapısı sayesinde kullanıcılarına uzun kullanım ömrü ve düşük işletme maliyeti gibi avantajlar sağlamaktadır.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.