Konya Nakliyat’tan yurtiçi ve uluslararası taşımacılık çalışmalarına devam

Konya Nakliyat’tan yurtiçi ve uluslararası taşımacılık çalışmalarına devam

Konya Nakliyat, Türk sanayici ve iş adamlarınca yürütülmekte olan ihracat ithalat çalışmalarında önemli tedarikçiler listesinde yer alıyor.

Karayolu ile yük taşımacılığı geçmiş dönemlerin ve içinde bulunduğumuz dönemin en revaçta taşıma yöntemidir. Bu vesile ile yurtiçi ve uluslararası alanda karayolu yük taşımacılığı faaliyetlerinde bulunan firma sayısı diğer yöntemlerle iş yapan firmalardan kat be yüksek seviyelerdedir. Ülkemiz genelinde lojistik faaliyetleri içerisinde bulunan taşıma şirketleri belli başlı stratejik noktalarda konuşlanmış durumda bulunurlar.

İstanbul, İzmir, Mersin, Gaziantep ve Hatay gibi illerimizde daha yoğun bulunan nakliye şirketleri diğer illerimizle pek alakalı değillerdir. Ülkemizin tahıl deposu durumunda bulunan Konya ilimiz gibi daha bir çok şehrimizde lojistik firması bulunmadığından araç tedarikleri yukarıda isimleri geçen illerimizden sağlanmaktadır. Konya nakliyeciler sitesi adı ile Konya ilimizde faaliyetlerini sürdürmekte olan yerel nakliyeci kuruluşlar arasında yer alıp son dönemlerin parlayan yıldızı haline gelen firmamız Konya Nakliyat yerelde başlattığı çalışmalarını genele, hatta uluslararası alana yayma konusunda önemli aşamalar kat etmiştir.

Konya ilimiz özelinde şehir içi nakliye çalışmalarına ağırlık vermek suretiyle başlattığı lojistik hamlesini ülke geneline yaydıktan sonra Avrupa ve Asya ülkeleri başta olmak üzere tüm dünya pazarında ihracat ve ithalat yük taşıma organizasyonları yapmakta olan Konya Nakliyat, Türk sanayici ve iş adamlarınca yürütülmekte olan ihracat ithalat çalışmalarında önemli tedarikçiler listesinde yer almaktadır.

Konya ilimizde üretimi yapılmakta olan her türlü mamülün diğer 80 ilimize dağıtım organizasyonlarında etkin çalışmaları bulunan firma, Konya nakliye konusunda yapılan tüm araştırmalarda sürekli olarak ön plana çıkmaktadır. Standart komple ve parsiyel kuru yük taşımacılığının yanı sıra gabari dışı ağır nakliyat frigo tır nakliyesi ve yurt içi ve uluslararası konteyner nakliyesi gibi farklı alanlarda da araç tedarik zinciri bulunan Konya Nakliyat aynı zamanda depo ve antrepo hizmetleri, gümrükleme ve acentelik hizmetleri gibi alanların tamamında da görev bilinci dahilinde çalışmalar yapmaktadır.

Yakın bir geçmişi geride bıraktığı halde sektöre adım attığı ilk günden bu yana titizlikler yürütmekte olduğu lojistik çalışmaları beğeni ve taktirleri üzerine toplamış olan Konya Nakliyat, kısa süre içerisinde Konya özeli ve ülke genelinde aranan ve tercih edilen nakliye şirketleri arasında ki yerini almıştır.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Konya nakliyat

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.