Koleos yeniden doğdu

Koleos yeniden doğdu

 Renault’nun ‘Compact cross over SUV’ segmentindeki temsilcisi Koleos baştan sona yenilendi. Fransız Renault, Japon Nissan ve Güney Koreli Samsung’un...

 

Renault’nun ‘Compact cross over SUV’ segmentindeki temsilcisi Koleos baştan sona yenilendi. Fransız Renault, Japon Nissan ve Güney Koreli Samsung’un otomotiv teknolojilerinin ortak yanlarını alan Koleos yeni tasarımı, ekonomik motorları ve sürüş konforuyla yüksek müşteri memnuniyeti vadediyor. Güney Kore’de üretilen Koloeos’un dört çeker sistemi bu alanda dünyanın uzman kuruluşlarından Nissan’a ait.

Yeni 150 beygir gücündeki çevre dostu dci motor daha düşük salınım üreterek ekonomik sürüş sağlıyor. Yeni Koleos Türkiye pazarında Eylül ayında satışa sunulacak. Türkiye’de otomobilseverler Koleos’u en üst versiyon olan ‘Privilage’ donanım paketi ve dizel otomatik seçenek ile satın alabilecekler.

5 yıldızlı güvenlik

Koleos’un ön yüzü araca daha fazla kişilik ve sağlamlık kazandırmak amacıyla yeniden tasarlanmış ve araç daha Avrupai bir görünüme kavuşmuş. Renault logosunun her iki tarafında bulunan iki hava girişi, şık kromlu ızgaraya geniş alan bırakıyor. Yeniden çizilen ve inceltilen farlar aracın dinamik karakterini güçlendiriyor.

Daha modern dış dikiz aynaları artık LED’li flaşörler içeriyor. Yeni döşemeler ve dekorasyon unsurları aracın şık ve seçkin karakterini güçlendiriyor. Renault’un aktif ve pasif güvenlik konusundaki uzmanlığı, EuroNcap çarpma testlerinde lansmanından itibaren 5 yıldız alan bu SUV modele aynen uygulanıyor: ESP, AFU, programlı şekil değiştirebilir yapısı, 6 hava yastığı veya aktif ön-gergili emniyet kemerleri gibi güvenlik unsurlarını tamamından yararlanıyor.

Hakan ÇELİK-POSTA

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.