Klasik otomobiller 4.Babıali günlerin’de

Klasik otomobiller 4.Babıali günlerin’de

14 Eylül - 18 Eylül tarihleri arasında, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, İstanbul Valiliği ve Fatih Belediyesi tarafından, Sultanahmet Meydanı’nda üçüncüsü...

14 Eylül - 18 Eylül tarihleri arasında, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, İstanbul Valiliği ve Fatih Belediyesi tarafından, Sultanahmet Meydanı’nda üçüncüsü düzenlenen 4. Babıali Günleri’nde, Alman Çeşmesi önündeki alana kurulan Mobil 1 standında, 5 gün boyunca ziyaretçilere, motor bakımı ile uygun yağ kullanımı konusunda teknik bilgiler verildi. Ayrıca standa gelenler, Mobil’in Formula 1 yarış simülatörüyle keyifli zamanlar geçirdi. Best FM’in ünlü DJ’i Cem Arslan ise Mobil standına gelenlere eğlenceli sorular sorarak, kazananlara Mobil 1 yağı hediye etti.

Babıali Günleri’nin son gününe, İKOD üyeleri de 50 klasik araçla katıldı. Boğaz gezisiyle başlayan ve dört gün boyunca Babıali ruhunu Sultanahmet’te tekrar yaşatan etkinliklere katılanlarla birlikte, Sultanahmet’teki turistler de klasik arabalara büyük ilgi gösterdi.

1950’li ve 1960’lı yılların efsaneleşmiş klasik otomobil sahiplerinin bir araya gelerek kurduğu İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği, Sultanahmet Meydanı’nda otomobillerini sergileyerek, bir zamanlar medya kuruluşlarının merkezi olan tarihi yarımadada otomobil meraklılarına geçmişi yaşattı.

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği, Mobil 1 ana sponsorluğu kapsamında, Çanakkale Şehitler Anıtı, Yunanistan Selanik gezisi ve Eskişehir gezisi düzenledi. İKOD, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da resmi geçit kortejine katılacak.


LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.