Kılıçlar’dan GLS Global’e 3 yeni Iveco Stralis

Kılıçlar’dan GLS Global’e 3 yeni Iveco Stralis

Iveco yetkili satıcılarından Kılıçlar Otomotiv GLS Global Lojistik firmasına  3 adet, yeni  Stralis Hi-Road AT460 çekici teslim etti. Kılıçlar...

Iveco yetkili satıcılarından Kılıçlar Otomotiv GLS Global Lojistik firmasına  3 adet, yeni  Stralis Hi-Road AT460 çekici teslim etti.

Kılıçlar Otomotiv Mersin tesislerinde yapılan törenle bölgede hızlı büyüyen uluslararası nakliye firmalarından biri GLS Global’e 3 adet Iveco Stralis çekici teslimatı yapılmış ve bu teslimat ile firmanın elindeki çekici parkı 23 adete yükselmiştir.

Avrupa ve Balkan ülkelerine çalışan GLS Global Lojistik firmasının araç parkındaki Iveco marka çekici sayısı ise bu son 3 adetle 12 adete ulaşmıştır.

GLS Lojistik firma sahibi Ahmet Kodaz’ın teslimat töreninde yaptığı açıklamada  Iveco marka yeni çekicilerin kalitelerinin 3 Yıl/450.000.-Km olarak değişen yeni garanti şartları  ile artık resmen tescillendiği, değişen yeni kabinlerin estetik görünümleri ile daha da mükemmel olduğu ,donanım seçenekleri ile rakiplerinden ayrıldığı ifade edilmiştir.

Kılıçlar Otomotiv Mersin tesislerinde düzenlenen teslimat törenine GLS Global Lojistik Firması sahibi Ahmet Kodaz’ın yanı sıra Kılıçlar Otomotiv genel müdürü Kurtuluş Saylam, genel müdür yardımcısı Kenan Kılıç ile ağır vasıta satış müdürü Hasan Kayın’ın da katılmıştır.

Törenin ardından Kılıçlar Otomotiv Genel Müdürü Kurtuluş Saylam tarafından  Ahmet Kodaz’a günün hatırasına bir plaket verilmiştir.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.