Kılıçlar’dan BYM’ye  2 adet Stralis

Kılıçlar’dan BYM’ye 2 adet Stralis

Iveco yetkili satıcılarından Kılıçlar Otomotiv BYM Lojistik firmasına  2 adet,Iveco Stralis AT440S42T/P-RR çekici teslim etti. Mersin’in önemli Uluslararası...

Iveco yetkili satıcılarından Kılıçlar Otomotiv BYM Lojistik firmasına  2 adet,Iveco Stralis AT440S42T/P-RR çekici teslim etti.

Mersin’in önemli Uluslararası nakliye firmalarından olan BYM Lojistik firmasının araç parkı 28 adet çekiciden oluşmakta olup,bu yapılan teslimatla firmanın araç parkı sayısı 30 adete yükselmiş oldu.

Kılıçlar Mersin tesislerinde yapılan törende bir konuşma yapan BYM Lojistik firma sahibi Davut Bayam, 28 adet farklı marka çekicinin yanında 2 adet Iveco marka çekici satın almalarına en büyük etkenin Iveco marka çekicilerin artık üstün donanımları ile estetiği-konforu,uzun servis bakım aralıkları ile rakiplerinden ayrılarak daha üstün kaliteyi,hızla yaygınlaşan bayi ve servisleri ile kolay ulaşılabilirliğin alım kararlarında ciddi bir etken olduğunu ifade etti..

Teslim töreninde Kılıçlar Otomotiv genel müdür yardımcısı  Kenan Kılıç tarafından  BYM Lojistik Firma sahibi Davut Bayam’a günün hatırasına bir plaket verildi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.