Kemal Erdoğan’dan Kamil Koç’a veda

Kemal Erdoğan’dan Kamil Koç’a veda

2008 yılında Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirilen Kemal Erdoğan 8 yıl aradan sonra görevinden istifa etti. İşte Erdoğan’ın veda maili…

Sevgili Dostlarım,

2008 yılında başladığım Genel Müdürlük görevimden Ocak 2016’nın son günleri itibariyle ayrılıyorum. Böyle büyük ve nitelikli bir kadronun başında bulunabilme ayrıcalığını yaşadığım her günü büyük bir gururla ve şükranla anacağım.

Bu dönem zarfında çok yorulduk, çok çalıştık ve Kâmil Koç ile başarıdan başarıya koştuk. Kâmil Koç 2008 yılında 25 şehre giden, 7.000.000 yolcu taşıyan bir şirketken, şimdi 17.000.000 yolcuyu 67 ayrı şehre taşıyan bir şirket hâline geldi. O günlerde 3.000 kişi olan Kâmil Koç ailesi ise her geçen gün büyüdü ve bugün 6.000 kişiyi aştı. Şüphesiz ki sizin koşulsuz desteğiniz ve azminiz sayesinde hedefler birer birer aşıldı. Geri dönüp baktığımda yorgun ama ışık saçan gözler, mutlu ve huzurlu yüzler geliyor gözümün önüne.

Sabah çaylarının hararetli tartışmalarını, otogar müdürlerinin çok çabuk yükselen ama saniyesinde düşüveren tansiyonlarını, bitmek bilmeyen telefon konuşmalarını, zor anlarda etrafımda toplanan arkadaşlarımı ve akşam eve doğru yola çıkarken elime tutuşturulan, kimi zaman Ege’den kimi zaman Karadeniz’den veya memleketin herhangi bir köşesinden bir lezzeti içinde barındıran ve her zaman içtenlikle ve sevgiyle hazırlanmış paketlerin sıcaklığını unutamam.

Kâmil Koç’ taki çalışma sürem boyunca, sizin samimi ve koşulsuz desteğiniz, yaşadığım bütün zorlukları ve sıkıntıları aşmamda tek desteğim oldu.

Artık gururla ve sevgiyle taşıdığım bu bayrağı devretme vakti geldi. Her geçen Kâmil Koç otobüsü, her başarı haberiniz ve her attığınız adım beni gururlandırmaya devam edecek.

Sevgi ve saygılarımla

Kemal Erdoğan

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum