Kazakistan Nakliye TIR navlunları

Kazakistan Nakliye TIR navlunları

Saygınlar Uluslararası Nakliyat’ın Kazakistan yüklerini taşıyan araçları kullanan şoförler, her taşıma türüne uygun eğitimler alıyor. Almty başta olmak üzere Kazakistan’ın pek çok şehrine taşıma hizmetleri yapıyor.

Kazakistan nakliye Türkiye’den yüklerinizi teslim alarak varış noktasına güvenli ve sorunsuz bir şekilde teslim eder. En başından sonuna kadar devamlı takip ve kontrol sağlayarak yükler verilen adreslere güvenle teslim edilir. Deneyimli ve eğitimli personelleriyle sağlam teslimat gerçekleştiren firma sigorta güvencesiyle taşıma işlemlerini gerçekleştirmektedir. Yükleri taşıyan araçları kullanan şoförler her taşıma türüne uygun eğitimler almıştır. Almty başta olmak üzere Kazakistan’ın pek çok şehrine taşıma hizmetleri yapmaktadır. Saygınlar Uluslararası Nakliyat ticaret Ltd.Şti.

Müşterilerine sunduğu hizmetler;

  • Firma komple yükleme, Parsiyel, Proje ve ağır nakliye hizmetlerini vermektedir.
  • Nakliye işlemleri CMR sigorta güvencesiyle yapılmaktadır.
  • Nakliye işlemleri için her türlü teknik araç ve teknolojik altyapıya sahiptir.
  • Düzenli araç takibi ve bilgi alma imkanı sunmaktadır.
  • Genç araçlar ve geniş filosuyla seçenek sunmaktadır.

Frigo / Soğutuculu Taşımacılık Hizmetleri

Kazakistan nakliyat olarak tamamen uzmanlık isteyen taşımacılık hizmetlerini profesyonel ekibiyle müşterilerine sunmaktadır. Bu hizmetlerden biri frigo taşımacılıktır. Frigo taşımacılık 18 °C ile 26 °C’ye kadar ayarlanabilen soğutuculara sahip donanımlı araçlarla yapılan taşıma işlemidir. Frigo taşımacılık ile araçların sıcaklık dengesinin sağlanarak ürünlerin kalitesine zarar gelmeden hijyenik koşullarda taşınması sağlanır. Kazakistan frigo taşımacılık ile hassas ürünler hiçbir zarar veya sorun yaşanmadan güvenle taşınmaktadır.  Gıda ürünleri, ilaç veya özel tıbbi malzemeler, kimyasal maddeler, süs bitkileri vs. ısı kontrolü gerektiren ürünlerin taşınmasında müşterilerine sahip olduğu araçlarla hizmet vermektedir. Frigo taşımacılığın yapıldığı frigorifik araçlara sahip firma profesyonel bir şekilde taşıma işlemlerini tamamlayarak adreslerine teslim etmektedir.

Parsiyel Taşımacılık Hizmetleri ( gümrüklü kargo )

Lojistik sektörün en önemli kollarından biri olan parsiyel taşımacılık özetle parça eşya taşıma işlemlerini ifade eder. Aynı yol güzergahında bulunan farklı müşterilerin yüklerini taşıma işlemleridir. Farklı müşterilere ait farklı yükler aynı kamyon, kamyonet ya da tır ile taşınır. Kazakistan parsiyel taşımacılıkta da müşterilerine hizmet vermektedir. Müşterilerine daha uygun fiyatlarda nakliye işlemlerini parsiyel taşımacılık hizmetleriyle sunmaktadır.

 Parsiyel taşımanın amacı aynı güzergahtaki yükleri aynı araçta taşıyarak maliyeti düşürmektir. Parisyel taşımacılığı diğer taşıma işlemlerine göre daha ekonomiktir. Taşımacılık sektöründe taşınan yükün ağırlığı ve hacmi son derece önemlidir. Yükün fiyatını belirlemede ilk işleme konulan özelliklerdendir. Parsiyel taşımacılıkta da hesaplama yapılırken metreküp, ağırlık ve ladametre ölçüleri kullanılır. Metreküp olarak parsiyel taşımacılıkta en, boy, yükseklik ve adet ile hesaplama yapılır.

Kazakistan Nakliye Fiyatları

Kazakistan nakliye fiyatları firmalar tarafından geçerli olan genel esas ve usullere uygun olarak belirlenir. Nakliye hizmetinin fiyatları pek çok etkene bağlı olarak değişebilmektedir. Eşyanın taşınacağı mesafe, eşyaların hacmi, ambalajlamanın türü, kullanılacak ambalaj malzemesinin miktarı ve bu hizmetlerde çalışacak eleman sayısı, zamanlama ve daha çeşitli faktörler fiyatları belirlemektedir. Kazakistan’a ulaşan nakliye hizmetlerinde tüm bu detaylardan ve hesaplamalardan en uygun fiyatı çıkararak müşterilerine sunmaktadır. Bununla birlikte en uygun bedelle güvenli ve hızlı kargo hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır.

Tır taşımacılığında müşterilerinin memnun kalacağı fiyatlarla hizmet vermektedir. Kazakistan tır fiyatları ile sektörde en makul seçeneği oluşturmaktadır. Müşterilerini nakliye işlemlerinde detaylarla uğraştırmadan yüklerin güvenle ve hızlı bir şekilde ulaşmasını temin etmektedir. Kurumsal kimliğe sahip bir nakliye firması olarak uygun taşıma fiyatlarıyla profesyonel taşımacılık hizmetlerini istifadenize sunmaktadır.

Kaynak: SAYGINLAR NAKLİYAT – Kazakistan nakliye firmaları

ADVERTORIAL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.