Katmerciler, itfaiye araçlarını Dubai’da tanıtacak

Katmerciler, itfaiye araçlarını Dubai’da tanıtacak

Türkiye araç üstü ekipman sektörünün lideri ve en büyük ihracatçısı Katmerciler, 14-16 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenecek konferansta, itfaiye araçları başta olmak üzere geniş ürün portföyünü tanıtma imkanı bulacak.

Türkiye araç üstü ekipman sektörünün lideri, en büyük ihracatçısı ve borsadaki tek temsilcisi olan Katmerciler Araç Üstü Ekipman, 14-16 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Ortadoğu Yangınla Mücadele Konferansı’na (Middle East FireSafe) katılıyor.

Dubai Sheraton Grand Otel’de düzenlenecek konferansın fuaye alanında bir de stand açacak Katmerciler, bir yandan yangınla mücadelede yeni teknoloji ve trendleri inceleme imkanı bulurken diğer yandan ürünlerini tanıtma fırsatı bulacak.

Dubai Sivil Savunma Genel Direktörlüğü himayesinde, çok sayıda ülkeden kamu kurumu ve şirketlerin katılımıyla gerçekleştirilecek uluslararası konferansta, yangınla mücadelede yeni standartlar, gelecek teknolojileri ve trendler, risk analizi gibi konular ele alınacak. Uzman isimlerin konuşmalar yapacağı konferansta paneller ve workshop’lar da düzenlenecek.

Türkiye araç üstü ekipman sektörünün lideri ve en büyük ihracatçısı olarak konferansa katılacaklarını belirten Katmerciler İcra Kurulu Başkan Vekili Furkan Katmerci, çok sayıda ülkenin yangınla mücadeleden sorumlu kamu kurumları ile çeşitli şirketlerle doğrudan temas kurma imkanı bulacakları konferansta hem Katmerciler’i hem de geniş bir ürün portföyüne sahip oldukları itfaiye araçlarını tanıtma fırsatı bulacaklarını belirtti.

Katmerciler’in 49 ülkeye ihracat gerçekleştirmiş, yıllık gelirinin yaklaşık yüzde 70’ini ihracattan elde eden bir şirket olduğunu vurgulayan Katmerci, sektöre yönelik yeni teknoloji ve trendleri takip etmek, uluslararası rekabetin mevcut durumunu gözlemlemek ve Katmerciler’in ihracat kapasitesini artırmak açısından Dubai Konferansı’nı önemsediklerini ifade etti.

GENİŞ ARAÇ PORTFÖYÜ
Türkiye’nin en büyük araç üstü ekipman şirketi olan Katmerciler, aynı zamanda en büyük itfaiye üreticisi ve ihracatçısı durumunda. 30 yıla ulaşan köklü geçmişi, ihracat gücü ve uluslararası iş yapma deneyimiyle konferansta yer alacak Katmerciler, fuaye alanında açacağı stantta, farklı özelliklere sahip geniş itfaiye aracı portföyünün tanıtımını ön plana çıkartacak.

Şirketin tanıtacağı itfaiye araçları arasında Şnorkel İtfaiye Aracı, Hidrolik Merdivenli İtfaiye Aracı, Dar Alan İtfaiye Aracı, Portatif Merdivenli İtfaiye Aracı, Öncü İtfaiye ve Kurtarma Aracı, Özel Donanımlı İtfaiye Aracı ve Köpük Kulesi bulunuyor.

Katmerciler konferansta ayrıca, diğer araç üstü ekipmanlarını da tanıtma imkanı bulacak. Katmerciler, çöp aracından itfaiyeye, araç kurtarma ve vidanjörden TOMA’ya, farklı segmentlerde yaklaşık 30 farklı tip araç üstü ekipman üretebilen, sektörünün en geniş ürün gamına sahip şirketi.

Şirketin ürettiği Çevre Araçları; Çöp, Süpürge, Kanal Açma, Vidanjör gibi belediye veya kamu temizlik işlerinde kullanılan araçlar. Çöp araçları arasında, Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Araçları, Çöp Semi Treyler, Hidrolift, Minipak Çöp Araçları bulunuyor. Ayrıca Yol Süpürme Aracı da şirketin portföyünde önemli bir ağırlığa sahip.

Kombine Kanal Açma Araçları kategorisinde ise Büyük Tip Kombine Kanal Açma Araçları, Orta Tip Kombine Kanal Açma Araçları ile Kuka Tip Kombine Kanal Açma Araçları bulunuyor.

Vidanjör & Vidanjör Treyler ve Hook Lift de şirketin yıllardır üretimini yaptığı araçlar arasında yer alıyor. Tüm bu araçlar, ihtiyaç ve talebe uygun olarak özelleştirilebiliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.