Kässbohrer kalitesini farkettiriyor

Kässbohrer kalitesini farkettiriyor

Sektörde 118 yıllık bir tecrübenin ürünü olduklarını söyleyen Yağcıoğlu, “2002 yılından beri faaliyetlerine TIRSAN çatısı altında devam eden...

Sektörde 118 yıllık bir tecrübenin ürünü olduklarını söyleyen Yağcıoğlu, “2002 yılından beri faaliyetlerine TIRSAN çatısı altında devam eden Kässbohrer, sürekli olarak kendisini yenileyen bir anlayışla yoluna devam ediyor” dedi.   

1893 yılında Almanya’nın Ulm şehrinde kurulan Kässbohrer, 118 yıllık uzun geçmişi süresince sektöründe ilklerin markası olmayı başarmış. 1930 yılında başladığı tanker semi-treyler ve kamyon üzeri üstyapı üretimini bugün TIRSAN çatısı altında sürdüren Kässbohrer, yenilikçi üretim anlayışını sektörün ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmeye devam ediyor. Kässbohrer hakkında bilgiler veren Kässbohrer Tanker-Silo Grubu Sorumlusu Umut Yağcıoğlu, TIRSAN Grubu’nun 2002 yılında bünyesine kattığı Kässbohrer’in artık Türk insanının gücünü ve dinamizmini temsil ettiğini söyledi. TIRSAN’ın Kässbohrer yatırımının dünyadaki tehlikeli madde taşımacılığını güvenli bir hale getirmek amacını taşıdığını ifade eden Yağcıoğlu, “Kimyasal madde, kuru dökme yük, gıda-sıvı taşımacılığı ve bitüm benzeri özellikli ürünlerin bugün ve gelecekte güvenli ve doğru taşınmasını sağlamak TIRSAN Grubu’nun ana prensibidir” dedi. 

Avrupa’nın en büyük Ar-Ge tesisine sahibiz

Kässbohrer’in Avrupa’nın önde gelen Ar-Ge merkezlerinden birine sahip olduğunu dile getiren Yağcıoğlu, “Önce insan ve çevre sağlığını gözeten, sayısız test ve gözlemlerden geçen Kässbohrer ürünleri, başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok ülkesine ihraç ediliyor. Ar-Ge merkezimizin çalışmalarıyla üretilen, teknolojik gelişmelere öncülük eden tanker ve silobasta olması gereken ne varsa üretimini buna göre gerçekleştiren Kässbohrer, bugün olduğu gibi gelecekte de sektörünün lideri olacak. Bu hedefimizi sürdürme yönündeki çalışmalarımız, işimize saygımız ve sektörümüzle birlikte hareket etme isteğimiz artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

Yeni yatırım yaparken iş ortağınızı doğru seçin!

Yeni tanker yatırımı yapacak olan firmaların bu yatırımlarına karar vermeden önce oldukça dikkatli olmaları gerektiğini savunan Yağcıoğlu, “Önümüzdeki dönemde tanker yatırımına girecek, filolarını yenileyecek mevcut ve potansiyel iş ortaklarımız böylesine önemli bir yatırıma karar verirken doğru üretici ve doğru ürün tercihlerini titizlikle gözden geçirmelidir. Tankerlerinin üretileceği tesisleri ziyaret eserek hem yurtiçi hem de yurtdışında çalışacakları firmanın potansiyel referans noktalarını araştırmaları, işletme maliyetlerini en ince ayrıntısına kadar hesaplamaları, sahip olacakları ürünün arkasında uzun yıllar durabilecek firmayı doğru tespit etmeleri gerekiyor. Çalışacakları firmanın prensiplerine, geçmişine ve bu sektör için girdiği uzun vadeli yatırımlara dikkat etmeleri, satış sonrası hizmetleri iyi araştırmaları, bir tane alım için değil uzun yıllar kendilerine çözüm ortağı olabilecek firmayı iyi araştırmaları başlıca kriterleri olmalıdır.”

Kässbohrer kalitesini artık dünya biliyor

Kässbohrer’in en doğru ve kaliteli ürünü, en uzun süre verim getirecek şekilde iş ortaklarına sunmayı amaç edinen bir anlayışla hizmetlerine devam ettiğini dile getiren Yağcıoğlu, “Özellikle Tanker-Silobas grubu müşterilerimiz açısından Kässbohrer ailesine katılmak, aynı üretim bandında dünyanın en gelişmiş ülkelerine yapılan tanker ve silobasların aynısını satın almaktır. Kässbohrer sahibi olmak, sayısız ödül almış bir Ar-Ge merkezinin çalışmalarıyla oluşturulan, bütün işi ve uzmanlığı alüminyum ve paslanmaz hattı ve Tanker-Silobas grubu olan bir üretim ekibinin güvenlik ve kaliteden ödün vermeden oluşturduğu ürünlere sahip olmak demektir. Her zaman iş ortaklarının yanında olan ve kendilerini potansiyel müşterileri olarak gören bir satış grubuyla çalışmak demektir. Bizim için en önemlisi Kässbohrer yatırımı yapan bir iş ortağımız, ailemize katıldığı andan itibaren hazırlık, üretim, teslimat ve satış sonrası hizmetlerde kafasında hiçbir soru işareti kalmadan, en iyi markayla çalıştığını ve en doğru kararı verdiğini bilmesi demektir.”

Yeni yatırımlarınızı ADR’li tankerlere yapınız

‘Karayollarında Tehlikeli Madde Taşımacılığını düzenleyen ADR Konvansiyonuna Türkiye taraftır’ diyen Yağcıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu geri dönülmez durum, geçiş dönemi ve yaşanan aksaklıklar bittikten sonra ülkemizin ve sektörün başta insan sağlığı ve çevre kriterleri olmak üzere değişmez bir gerçeği olacaktır. Bu saatten sonra yapılacak bir tanker yatırımının, doğru belgelendirilmiş ve tasarlanmış bir ADR’li tankere yapılması bütün sektör için en doğru tercihtir. ADR’li bir tankerin diğer tankerlere olan üstünlükleri ve yüksek kalite standartlarından önce bugün için yapılacak en doğru yatırım olması açısından çok önemlidir. Dolum tesislerine ADR’li tankerinizle sorunsuz bir şekilde girebilirsiniz, güvenli dolum-boşaltımı ancak bu şekilde yapabilirsiniz, tankerinizin en yüksek taşıma kapasitesine ADR’li bir tankerle ulaşabilirsiniz, yurtdışı taşımalarınızı, yabancı sermayeli şirketlerle olan işlerinizi ve ülkemizde lojistiğini sağlayacağınız potansiyel, büyük şirketlerin işlerini ancak bu şekilde alabilir ve gelecek yatırımlarınızı daha doğru planlayabilirsiniz.”

Sektördeki talep düzeyi yatırım kararımızı etkiliyor

Türkiye’nin en büyük Treyler fabrikasına sahip olan Tırsan’ın yatırımlarına gelecekteki ihtiyaçları da göz önüne alarak devam ettiğini söyleyen Yağcıoğlu, “Almanya ve Rusya’da yatırımları bulunan Tırsan Grubu, bünyesinde kurduğu Kässbohrer fabrikasını hem yurtiçi hem de yurtdışı taleplerine uygun olarak sürekli büyütmeyi amaçlıyor. Sadece bugünü değil, gelecekte oluşacak talep artışlarını da düşünerek yeni yatırımlara karar veriyoruz. Üretim ve pazarlama departmanlarımız ADR’li tanker taleplerinin bugünkü durumunu ve artış oranlarını devamlı takip ediyor.”




Kässbohrer Tanker-Silo Grubu Sorumlusu Umut Yağcıoğlu

TIRSAN servisleri Kässbohrer müşterilerinin de hizmetinde

‘TIRSAN grubu olarak Türkiye çapında yaygın satış sonrası hizmetlerimiz ve profesyonel bölge servislerimiz aynı şekilde Kässbohrer müşterilerimizin de hizmetindedir’ şeklinde konuşan Yağcıoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “2002 yılından bu yana Tanker ve Silobas müşterilerimiz hem Adapazarı fabrikamız ve Samandıra merkez servisimizden hem de ülke çapında yaygın servislerimizden gerekli tüm desteği alıyor. Kuşkusuz Kässbohrer iş ortaklarımızın en önemli avantajlarından birisi, dünya çapındaki bu markaya yaptıkları yatırımın sonucu olarak Tanker ve Silobaslarının ikinci el değerlerinin benzerlerine kıyasla üst düzeyde olması ve müşterilerimize kazandırmaya devam etmesidir.”








Hacı Yusuf ÖZER - LOJİSTİK EKİPMANLAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.