Karsan marka araçlar “Karsan-Italy” ile artık Avrupa’da

Karsan marka araçlar “Karsan-Italy” ile artık Avrupa’da

Karsan’ın yurtdışı açılım stratejisi doğrultusunda kurulan Torino merkezli Karsan-Italy, Karsan marka araçların Batı Avrupa’daki pazarlama, satış...

Karsan’ın yurtdışı açılım stratejisi doğrultusunda kurulan Torino merkezli Karsan-Italy, Karsan marka araçların Batı Avrupa’daki pazarlama, satış ve satış sonrası faaliyetlerini yürütecek.

Şehirlerin ve toplu taşıma sistemlerinin değişimlerine ve ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmetler geliştiren Karsan, küresel ihtiyaçlara çözüm olarak geliştirdiği yeni ürün ailesini Avrupa’da pazarlamak ve satmak amacıyla Torino’da kurduğu Karsan-Italy şirketi ile faaliyetlerini artık Avrupa’da da sürdürecek. 12 Aralık 2014 tarihinde kurulan Karsan Italy S.R.L.; Karsan markalı JEST, ATAK ve STAR araçlarının öncelikli olarak Batı Avrupa’daki pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütecek. Şirketin Genel Müdürlüğü pozisyonuna ise, uluslararası şirketlerde pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetler konularında üst düzey yöneticilik deneyimine sahip David Siviero atandı.

Kasım 2014 tarihinde yürürlüğe giren engelli vatandaşlarımızın toplu ulaşım hakkını gözeten “Engelliler Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile birlikte, Türkiye’nin attığı bu çağdaş adımı ürettiği araçlarla destekleyen Karsan; Karsan-Italy’nin kuruluşuyla birlikte de Türkiye’nin çağdaş kanunu ile eğildiği bu küresel ihtiyaca uluslararası boyutta cevap vererek ürünleriyle engelli taşımacılığında konsept ve teknoloji ihracatına başlamış olacak.

Karsan marka araçlar “Karsan-Italy” ile artık Avrupa’daTürkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda uluslararası gelişimleri ve değişimleri yaratarak  öncülük eden bir konumda olması gerektiğine inandıklarını, engelliler kanunu ile birlikte de çağdaş bir uygulamanın başladığını belirten Karsan CEO’su Murat Selek sözlerine şöyle devam etti. “Günümüzde artık uluslararası arenada hep çevreci ve engelli erişimine uygun araçları görüyoruz. Karsan Türkiye pazarına sunduğu yenilikçi ürünleriyle, geliştirdiği konsept ile, teknolojik ve inovatif yaklaşımıyla Türkiye’de üretilen veya Türkiye’ye ithal edilen birçok markadan bir adım öne geçme fırsatına sahip oldu. Bu sadece Karsan değil, Türkiye’den çıkan yerli bir markanın  uluslararasında bile fark yaratabileceğini görebilmek açısından da çok önemli ve gurur verici bir gelişme.

Toplu taşıma ihtiyaçlarına özgü geliştirilen Karsan marka araçların yolcularına sunduğu konfor ve araç sahiplerine/sürücülere sağladığı kolaylıklar sebebiyle popülariteleri ve dolayısıyla Türkiye’deki pazar payları her geçen gün artıyor, benzer ilgiyi Avrupa’da da bekliyoruz. Üretim kalitesi global markalar tarafından kabul görmüş olan Karsan’ın kendi markasına ait küresel ihtiyaçlara cevap veren ürünlerinin yurtdışında Türkiye’yi temsil edecek olması gurur verici bir gelişme. Karsan ürün gamının Batı Avrupa şehiriçi ve şehirdışı ulaşım ihtiyaçlarına çok uygun olduğuna inanıyoruz. Tarihi şehir merkezleri, dar sokaklar, küçük kasabalar ve daha düşük kapasiteli ulaşım ihtiyacına sahip yerleşim birimleri bizim sahip olduğumuz ürün gamı ile örtüştüyor. Bu ihtiyaçların tamamı çevre dostu ve ekonomik araçlarımız ile büyük otobüs konforuyla yolculara ve araç sahiplerine sunuluyor. Avrupa’da Karsan araçları ile Türkiye’yi ve Türk otomotiv sanayini başarıyla temsil edeceğimize inanıyorum”.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.