Karayolu Taşımacılığının Avantajları Nelerdir?

Karayolu Taşımacılığının Avantajları Nelerdir?

Integrated Service Solutions (ISS) uzman ekibi ile karayolu taşımacılığından ürünlerin teslimatını kapıdan kapıya taşıma hizmeti ve uygun maliyetlerle gerçekleştiriyor.

Hızlı pratik ve güvenilir operasyon deneyimleri ile Integrated Service Solutions (ISS) geliştirdiği çözümlerle ihtiyacınız olan her an size destek sağlar.

Taşımacılık, teslimatı yapılacak olan bir ürünün bir yerden başka bir yere kara, hava ve deniz yolu kullanılarak hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmasına olanak sağlayan ulaşım sistemidir. Taşımacılık işlemleri arasından en çok tercih edilen işlemlerden biri de karayolu taşımacılığıdır. Karayolu bağlantısı ve karayolu araçları kullanarak yapılan taşıma işlemine karayolu taşımacılığı denir. Karayolu taşımacılığında dünyanın lider taşıma hizmetlerinin başında gelen Integrated Service Solutions (ISS) kaliteli ve disiplinli çalışma ilkeleri ile karayolu taşımacılığında müşterilerine yenilikçi çözümler sunarak profesyonel bir hizmet sağlar. Ticaret hayatınıza hız kazandıracak, taşımacılık nedir, bu noktada Integrated Service Solutions (ISS) size neler vadeder, inceleyelim.

Karayolu Taşımacılığı Nedir?

Karayolu taşımacılığı lojistik uygulamalar içinde hem en köklü hem de en sık tercih edilen taşıma yollarından biridir. Bu taşımacılık yöntemi günümüz teknolojik gelişmeleriyle boyut değiştirerek uluslararası taşımacılık sistemi içinde en fazla tercih edilen taşımacılık türlerinden biri olmuştur. Karayolu taşımacılığında en önemli şey taşımanın kesintisiz olarak yapılması ve sunulan hizmetin kalitesidir.

Karayolu Taşımacılığı Türleri Nelerdir?

Karayolu taşımacılığı ithalat ya da ihracatı yapılacak olan bir ürünün karayolu araçları vasıtasıyla bir yerden başka bir yere aktarmasız olarak, zamanında ve ekonomik bir biçimde teslimatının yapılması işlemidir. Teslimatı yapılacak olan ürün müşterinin belirttiği adrese ya da depoya ulaştırılır. Karayolu taşımacılığı için birçok araç vardır. Karayolu taşımacılığı esnasında taşınacak olan ürünün türü, ağırlığı ve gidilecek olan yere göre kamyon, kamyonet, treyler ya da konteyner arasından uygun olan araç seçimi yapılır.

Karayolu taşımacılığının birçok türü vardır. Parsiyel taşımacılık en çok tercih edilen karayolu taşımacılık türüdür. Parsiyel taşımacılık aynı anda birden fazla müşterinin ürün teslimatının yapıldığı karayolu taşımacılık türüdür. Başlangıç noktası olarak tek bir konum üzerinden hareket edilerek sırayla teslimat işlemi yapılır. Bu taşımacılık türünde teslimat işlemi genellikle tır ya da kamyonlarla gerçekleştirilir.

Intermodal taşımacılık bir diğer karayolu taşımacılığı türüdür. Intermodal taşımacılıkta birden fazla taşıma türü birbiriyle entegre olacak biçimde taşıma işlemi gerçekleştirilir. Taşınacak olan yük birden fazla araca yüklenerek yapılır. Intermodal taşımacılık el değmeden yapıldığı için daha sağlıklı ve güvenilirdir. Karayolu taşımacılığının bir diğer türü de Ro-Ro taşımacılıktır. Karayolu üzerinde taşımacılık yapan araçların taşıma esnasında yolun belli bir kısmının gemiler aracılığıyla gerçekleştirilmesiyle yapılır. Bu taşımacılık türünde kamyon, tır, lokomotif ve vagonlarının taşıma işlemi gerçekleştirilir.

Karayolu Taşımacılığının Avantajları Nelerdir?

En yaygın ve en çok tercih edilen taşımacılık türlerinden biri olan karayolu taşımacılığının birçok avantajı vardır. Bu avantajları şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • Kapıdan kapıya teslimat için uygundur.
  • Güvenli taşıma ve teslimat süreci sağlar.
  • Ulaşım ağı coğrafi koşullar göz önüne alındığında oldukça geniştir.
  • Hızlı teslimat imkânı sunarak zaman kısıtlamasına bağlı olmadan taşıma yapılabilmektedir.
  • Kısa mesafe taşıma için daha az maliyetle daha fazla ürün taşınabilir.
  • Büyük ve küçük farklı boyutlarda ürün taşınmasına olanak sağlar.

Integrated Services Solutions (ISS) müşterilerine karayolu taşımacılığının tüm avantajlarını sağlayarak güvenilir bir taşıma hizmeti sunar. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak tüm teslimat işlemlerini planlı bir şekilde ve zamanında ulaştırılması gereken yere ulaştırır. Esnek yük kapasitesi, geniş taşıma ağı, transfer ve elleçleme süreçlerinde yüksek kalite ve güvenlik, profesyonel paketleme hizmeti, hasarsız taşıma ve sigorta avantajı ile aradığınız güvenli taşımalığını vadeder.

Taşımacılıkta Kaliteli Hizmetin Adresi: Integreted Services Solutions (ISS)

Uluslararası hizmet veren Integreted Services Solutions (ISS) kara, hava ve deniz taşımacılığında tüm yüklerinizi büyük bir titizlikle dünyanın her noktasına hızlı ve güvenli bir şekilde taşır. Profesyonel ekibi ve operasyonel çözümleri ile de tüm lojistik ağını başarı bir biçimde organize etmektedir. Integreted Services Solutions (ISS) müşterilerine sağaldığı nakliye sigortası ile müşterilerinin yanında olarak ürünlerin korunmasına önem vermektedir. 100’den fazla ülkede nakliye işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştiren Integreted Services Solutions (ISS)Türkiye’de başta İstanbul olmak üzere İzmir, Mersin, Gaziantep ve İskenderun’da lojistik konusunda kaliteli hizmet sistemini müşterilerine sunmaktadır. Tedarik zinciri süreçlerinde dünyada en çok tercih edilen hizmet sektörü olan Integreted Services Solutions (ISS) taşımacılıkta tüm sınırları ortadan kaldırarak yenilikçi bir yaklaşımla hizmet sağlamaktadır. Karayolu taşımacılığı ve lojistik alanında ihtiyaç duyduğunuz her türlü ihtiyacınızda iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.