Kamyoncunun Hayatı objektifte

Kamyoncunun Hayatı objektifte

Ford Otosan, Ford Trucks Sanat Atölyesi’nin düzenlediği “Kamyoncunun Hayatı / Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun” konulu 3. Ulusal Fotoğraf...

Ford Otosan, Ford Trucks Sanat Atölyesi’nin düzenlediği “Kamyoncunun Hayatı / Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun” konulu 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Dereceye giren eserler 19-21 Kasım tarihlerinde Logitrans Fuarı’nın gerçekleşeceği İstanbul Fuar Merkezi’nde sergilenecek. Kazananlar düzenlenecek törenle ödüllerini alacaklar.

Fotoğraf tutkunlarını bir araya getiren yarışmaya bu yıl 219 fotoğraf sanatçısı, 689 eserle katıldı.   Ünlü foto muhabiri ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral’ın Jüri danışmanlığını yaptığı yarışmada,  Murat İbranoğlu bu yılın birincisi seçilerek 5 bin TL ile ödüllendirildi. İkinciliğe layık bulunan İhsan Korkut 3 bin TL, üçüncü seçilen Aytül Akbaş 2 bin TL ödül kazandı. Mansiyon alan Sertaç Nurtan, Ford Cargo Özel Ödülü’ne layık bulunan İlhan Kılınç ve Jüri Özel Ödülü’nü kazanan Ahmet Turan Kural ise 1.000’er TL ile ödüllendirildi. Yarışmanın üçüncüsü Aytül Kılınç ayrıca, bu yıl ilk kez verilen Performans Ödülü’ne de layık bulundu.

Ford Otosan’ın İnönü Fabrikası’nda üretilerek en zorlu yollarda ve işlerde çalışan Ford Cargo’ları ve sürücülerinin yaşam biçimini fotoğraflayan amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olan yarışmaya, 3 yılda 905 fotoğraf sanatçısı 2.513 eserle katılım gösterdi.

Kamyoncunun Hayatı objektifte

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.