Kamyon yarışlarının galibi Jochen Hahn

Kamyon yarışlarının galibi Jochen Hahn

 İstanbul Park’taki 2 gün boyunca devam eden dört yarışta 2011’in şampiyon ismi Jochen Hahn birinciliği elde etti. İstanbul’da cumartesi ve pazar...

 İstanbul Park’taki 2 gün boyunca devam eden dört yarışta 2011’in şampiyon ismi Jochen Hahn birinciliği elde etti. İstanbul’da cumartesi ve pazar günü, birbirinden bağımsız 9’ar turluk dört yarış şeklinde gerçekleştirilen organizasyonda 2011 Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonu Alman pilot Jochen Hahn dört yarışta da birinciliğin sahibi olurken, 5.5 ton ağırlığında 1200 beygir gücündeki dev kamyonların birbirleri ile mücadelesi heyecan dolu görüntülere sahne oldu. Aynı pistte yapılan Türkiye Pist Şampiyonası 2. ayak yarışlarında ise Maxi grupta Ümit Ülkü, Super grupta Kaan Gürgenç mutlu sona ulaştı.

 ZAFER ÖZBEK'İN

Porsche 997 GT3 Cup yarış araçlarıyla gerçekleşen VIZIO GT3 Challenge’ın İstanbul Park’ta gerçekleştirilen 2. yarışının da galibi Yücel Özbek oldu. GT3 Challenge’ta, birinci yarışın ilk altı sırasının tersten start almasıyla başlayan mücadeleye, ilk sırada başlayan Cengiz Oğuzhan’dan daha erken atak yapan Emre Durmaz ilk virajı 1. sırada döndü. İlk tur sonlanırken, Yücel Özbek, Yadel Oskan ve Cengiz Oğuzhan ilk üç sıraya yerleşti.

İlerleyen turlarda Cenk Ceyişakar önce dördüncülüğe, ardından start-finiş düzlüğünün sonunda spin atan Cengiz Oğuzhan’ı geçerek üçüncülüğe yerleşti ve yarışın sonuna kadar bu pozisyonunu korudu. Hızlı temposunu yarış sonuna kadar sürdüren Yücel Özbek mutlu sona ulaşırken, istikrarlı tur zamanlarıyla dikkati çeken Yadel Oskan ikinci, tecrübeli pilot Cenk Ceyişkar üçüncü bitirdi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.