Kâmil Koç ‘tan Koruncuk’lara büyük destek

Kâmil Koç ‘tan Koruncuk’lara büyük destek

Karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün öncü şirketi Kâmil Koç, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) ile ortak bir proje hayata geçiriyor....

Karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün öncü şirketi Kâmil Koç, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) ile ortak bir proje hayata geçiriyor. “Hayata İz Bırak” projesiyle Kamil Koç, korunmaya muhtaç çocukların eğitimine ve geleceğine destek vermeyi amaçlıyor. Projeyle Kâmil Koç’un www.kamilkoc.com.tr adresli web sitesi üzerinden bilet alırken çocukların yararına bağışta bulunmak mümkün olacak. “Hayata İz Bırak” projesiyle, bir yıl içinde 1 Milyon TL’lik bir bağış hedefleniyor.

Türkiye’nin birçok noktasında yolcularına hizmet veren, karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün öncü şirketi Kâmil Koç, bu kez çocukların geleceği için yola çıkıyor. Kâmil Koç, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) ile düzenlediği “Hayata İz Bırak” projesinde, korunmaya muhtaç çocukları geleceğe daha güvenli ulaştırmak için projeler hayata geçirecek.

Kamil Koç Genel Müdürü Kemal Erdoğan, “Yolcularımıza “Yol arkadaşı” olma vizyonu ile Türkiye’nin birçok noktasında hizmet verirken, sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeyi, böylelikle ülkemizin geleceğinin inşasında rol üstlenmeyi hedefliyoruz. Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuk Vakfı Koruncuk ile çocuklarımız için yola çıkmanın mutluluğu içindeyiz. Ülkemizin kendi alanında örnek vakıflarından olan Koruncuk, korunmaya muhtaç çocuklara iyi bir gelecek kazandırmak konusunda oldukça etkili ve önemli çalışmalar yürütüyor. Biz de “Hayata İz Bırak” projesiyle Vakfın Bolluca Çocukköyü’nde kalan çocukların geleceği için büyük bir özveri ile yapılan çalışmalara destek vermeyi, bu sürecin bir parçası olmayı hedefliyoruz. Projemiz süresince ilk etapta web sitemiz üzerinden Bolluca Çocukköyü’nde kalan çocuklar yararına bağış toplanacak. Bu kapsamda yolcularımız kamilkoc.com.tr’den korunmaya muhtaç çocuklar için 1 TL bağışta bulunabilecek. Hedefimiz bir yıl içerinde vakıf yararına 1 Milyon TL bağışa ulaşabilmek.  Yolcularımızın Koruncuklar için web sitemiz üzerinden yapacakları her 1 TL bağış, yıl sonunda hayata bırakılmış kocaman bir iz olacak ve bu bağışlar çocuklarımızın geleceğe daha güvenle bakabilmelerine katkı yapacak. Tabi yapacağımız çalışmalar bununla sınırı kalmayacak. Korunmaya muhtaç çocuklarımızın kültürel, sosyal ve zihinsel gelişimlerine yönelik olarak da birçok projeyi hayata geçireceğiz. Amacımız korunmaya muhtaç çocukları hayatın içine daha güvenli taşıyabilmek, onlara yaşam yolcularında yol arkadaşlığı yapabilmek”

Koruncuk Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Özbek şunları söyledi:

“Ülkemizde korunmaya muhtaç çocukların pozitif bireyler olarak topluma kazandırılması için faaliyetlerini yürüten Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Koruncuk’a, Kâmil Koç gibi güçlü bir kuruluşun desteğini almanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1979 yılında kurulan vakfımızda, ‘El ver hayata tutunsun!’ sloganı ile ailesi olmayan, ailesine rağmen kişisel varlığı tehdit altında, ihmal ve istismara uğramış, kötü alışkanlıklara karşı savunmasız kalmış çocukları koruma altına almayı amaçlıyoruz. Tamamen gönüllüler tarafından kurulan vakfımız, 35 yıldır çalışmalarını bağışçılarından ve destekçilerinden aldığı güçle sürdürüyor. Kâmil Koç ile yaptığımız işbirliği projesi Koruncuk Vakfı için çok değerli. Ülkemizin en köklü markalarından birinin desteğinin faaliyetlerimize, çocuklarımızın geleceğine önemli katkıları olacağına inanıyoruz. Kâmil Koç’un yaygın hizmet ve satış ağı ile yeni bağışçılarımıza ulaşabilecek, vakfımızı daha geniş kitlelere iletebileceğiz. Kâmil Koç’a “Hayat İz Bırak”  projesinin bir parçası olduğu ve verdiği bu örnek destek için teşekkür ederiz.”

“Hayata İz Bırak”  projesi; iş, sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getiren özel bir davette tanıtıldı. Kamil Koç Genel Müdürü Kemal Erdoğan ve Koruncuk Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Özbek davete ev sahipliği yaptı.

Davete Aslı Şen, Ayşegül Toplusoy, Ayşe Kucuroğlu, Banu Alp, Begüm Şen, Berrin Yoleri, Cansen Kunt, Didem Antebi, Elif Gönlüm, Fani Aysal, Funda Felibeli,  Işıl Reçber, Pınar Tezcan Özçapkın, Revna Demirören, Selin Şirinoğlu, Sinem Ayan, Sitare Akdilek, Yelda Tiftik, Zeynep Ilıcalı gibi isimler katıldı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.