Kamil Koç görevini yaptı, hedef oldu!

Kamil Koç görevini yaptı, hedef oldu!

Otobüs firmalarının birinci önceliği yolcusunu gideceği yere vaktinde ulaştırmaktır. Kamil Koç da bu önceliğini yerine getirmeye çalışıyordu ki benzerine...

Otobüs firmalarının birinci önceliği yolcusunu gideceği yere vaktinde ulaştırmaktır. Kamil Koç da bu önceliğini yerine getirmeye çalışıyordu ki benzerine ancak günümüz Türkiyesinde rastlanan bir olay meydana geldi. Kamil Koç Turizm şirketiyle İstanbul’dan İzmir’e gitmekte olan Muhammed A., otobüsün mola verdiği sırada namaz kılacağını belirterek mola süresinin uzatılmasını istedi. Ancak görevli, bu isteği yerine getiremeyeceklerini açıkladı. Aldığı cevapla ikna olmayan Muhammed A., “İster bekleyin ister beklemeyin, ben namazımı kılacağım” diyerek tepkisini dile getirdi. Otobüs, önceden belirttiği üzere mola süresini uzatmadı ve Muhammed A.’yı geride bırakarak yoluna devam etmek zorunda kaldı.

Kamil Koç Turizm’in hedef olmasına gelince…

Her şey, önceden belirlenmiş mola süresinin uzatılmadığı için namazını kılamayan Muhammed A.’nın bir gazeteye konuşmasıyla başladı. Haberin yayınlanmasının ardından sanal ortamda Kamil Koç Turizm’e karşı bir öfke propagandası yürütülmeye başlandı. Yapılan yorumlar, vicdani ayrımcılık boyutuna ulaşınca sosyal medyanın bugünkü gündemi de belirlenmiş oldu. Özellikle de twitter’daki yorumlar, bu olay üzerine toplumda yaşanan kutuplaşmayı en iyi gösteren örneklerden biri oldu. İşte o örneklerden bazıları:

Serkan Canbaz

Aşırı muhafazakarların saçmasapan şeyler isteyip ardından saçma mağduriyetler oluşturmalarını neye borçluyuz. Şimdi Kamil Koç'a sarmışlar

Tülay Taştan

Namaz için otobüs durduğunu hiç görmedim, Kamil Koç'a özgü değil. Abdestini koruyup otobüste oturarak kılabilirsin. İslamdaki kolaylık budur.

Meh Gen

Bazıları anlamasa da Müslüman için namaz, yemek kadar ihtiyaçtır.. Yemek molası verilirken "namaz molası" abes değildir.

Hilal

Kamil Koç'a kızıyoruz da 46 yolcunun kaç tanesi namazı kaçırmama hassasiyetinde, kaçımız tepkimizi vermişiz, biraz da arz-talep değil mi?

Emine Erkan

Seferi nedir bilir misin? Bilmezsin. O yüzden gereksiz dirdirin anlamı yok. Kamil Koc a binmeyin madem durumdan rahatsizsaniz.

Mehmet Yurdabak

Kamil Koç'a linç girişiminde bulunanlara soru ? Amerikaya binlerce müslüman uçakla gidiyor, onlar durdurun uçağı namaz kılacağım mı diyor ?

MUSTAFA TÜRK ‏

Namaz molası için durmayan Kamil Koç'a sahip çıkmak için "Namazını kaza etsin" diyenlere yemek molası verilmesin yemeklerini kaza etsinler.

Burak GÜNER - LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum