Kamil Koç filosuna 6 Temsa Safir VIP daha katıldı

Kamil Koç filosuna 6 Temsa Safir VIP daha katıldı

28 Eylül’de gerçekleşen 15 adetlik teslimatla filosundaki Safir sayısı 42’ye ulaşan Kamil Koç ek Safir yatırımlarını sürdürüyor. 19 Ekim Cuma günü...

28 Eylül’de gerçekleşen 15 adetlik teslimatla filosundaki Safir sayısı 42’ye ulaşan Kamil Koç ek Safir yatırımlarını sürdürüyor. 19 Ekim Cuma günü gerçekleşen 6 Safir ile firmanın filosundaki Safir sayısı 48’e ulaştı.

Kamil Koç otobüs filosunu Safir yatırımlarıyla büyütmeye devam ediyor. Temsa’nın Adana fabrikasında gerçekleşen teslimatla Kamil Koç Otobüsleri A.Ş filosuna 6 Safir VIP daha katıldı. Araçları Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat, Kamil Koç yetkililerine teslim etti.

Safir araçların düşük yakıt tüketimi ve sahip olduğu konfor düzeyi ile firmaların yatırımlarında öncelikli tercihi haline geldiğini vurgulayan Temsa  Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat, “Karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün öncü firması Kamil Koç’un filosundaki Safir sayısının 48’e ulaşması araçlarımızdan duyulan memnuniyetin en büyük göstergesi. Kamil Koç 2012 yılında 12 milyon yolcu taşımayı hedefliyor. 10 milyonuncu yolcuyu geçen hafta taşıdıklarını kendilerinden öğrendim. Her yıl Kamil Koç’un yolcu taşımada büyüyen hedeflerine bizde Safir araçlarımızla katkı sağladığımız için mutlu oluyoruz. Önümüz bayram ve karayolu yolcu taşımacılığı sektörü Kurban Bayramı’nın getirdiği bereketi yaşamaya hazırlanıyor. Artan maliyetlerle mücadele eden sektörün bu tür kazancın büyüme fırsatının olduğu dönemde işletme maliyetinde avantaj sağlayan araçlara sahip olmak daha büyük önem taşıyor. Safir araçlarımızda bu arayış içinde olan sektör mensuplarımıza önemli avantajlar sağlıyor. Yeni Safir araçlarımızın Kamil Koç Otobüsleri A.Ş’ne hayırlı olmasını diliyoruz. Kamil Koç ile büyüyen işbirliğimizin önümüzdeki günlerde de devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.