Kalkavan’dan Kaptanoğlu’na: doğru dürüst yöneteceksen yönet!

Kalkavan’dan Kaptanoğlu’na: doğru dürüst yöneteceksen yönet!

DTO'da sular durulmuyor. Her meclis toplantısında kavganın eşiğinden dönülme aşamasına geldi. Bu kez de Başkan Metin Kalkavan ile Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu arasında söz dalaşı yaşandı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nda seçimler ertelendi ama seçim havası aynı sıcaklığında sürüyor. Ekim ayı Olağan Meclis toplantısı yine atışmalarla geçti. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu’na dönerek, “Ben size saygı gösteriyorum ama siz de benim arkamdan konuşmayacaksınız. Biriniz Metin Bey, arkamdan konuşuyor diyemezsiniz. Doğru dürüst yönetecekseniz yöneteceksiniz. Yoksa, yönetecek birini bulurlar. Rizespor Başkanlığımdan ayrıldığımda geceyarısı resmimi paylaşıp, kimlerin nasıl keyiflendiğini unutmadım” diye konuştu.

Kalkavan’dan sonra oldukça sinirli bir şekilde konuşan Cengiz Kaptanoğlu da, “Rizespor’dan ayrıldığında en çok ben üzüldüm. Beyefendinin o kadar maçına gittim. Ben kimsenin arkasından konuşmadım, bel altı vurmadım. Sizlere kendimi ispat edemedimse üzülürüm. Ama nedir o dünyaları ben yarattım havası. Ben Metin’in böyle olduğunu bilmiyordum. Herkese yukardan bakıyorsun. Burada kızın da var. Sen şaşırmışsın Metin” sözlerinin ardından “Tamam meclisi kapatıyorum” açıklamasını yaptı.

cengiz-kaptanoglu-003.jpg

GELİN BUNU ÇEKİN !

Ayağa kalktıktan sonra, Metin Kalkavan’a ithamda bulunmayı sürdüren Cengiz Kaptanoğlu, o esnada görüntü almaya çalışan Deniz Haber Ajansı kameralarının üzerine yürüyerek, "cinsel organını" işaret etmek suretiyle "Gelin bunu çekin" şeklinde ifade kullandı.

Cengiz Kaptanoğlu’nun bu ahlaksız hareketine çok sert tepki gösteren Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat, "Sen nasıl meclis başkanısın, Terbiyesiz Ahlaksız Herif" diyerek, üzerine yürümesiyle birlikte yaşanan kargaşa nedeniyle, Recep Canpolat meclis üyeleri tarafından dışarı çıkarıldı. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.