‘Kadınlar arabanın rengiyle ilgileniyor’

‘Kadınlar arabanın rengiyle ilgileniyor’

Önümüzdeki yıl sektördeki 30’uncu yılını kutlamaya hazırlanan Kosifler Oto, yatırım ve ciro hedeflerini açıkladı Toplantıya Kosifler Group Yönetim...

Önümüzdeki yıl sektördeki 30’uncu yılını kutlamaya hazırlanan Kosifler Oto, yatırım ve ciro hedeflerini açıkladı

Toplantıya Kosifler Group Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif ve Kosifler Oto Satış Müdürü Barkın Pınar katıldı. Hilal Kosif yaptığı konuşmada, 5 ayrı lokasyonda yılda yaklaşık 5 bin adet otomobil satış hacmine sahip bir şirket konumuna geldiklerini söyledi.

TL ile araç kiralama

Hilal Kosif, premium sınıfta TL üzerinden araç kiralama planları olduğunu belirtti. Kosif, “Türkiye’de 200 bin kiralık otomobil araç parkı 2014 yılında 30 bin adet artacak. Bizde bu pastadan payımızı almak istiyoruz” dedi.

Kosifler Oto Satış Müdürü Barkın Pınar da bu yıl 575 milyon TL ciro, 35 milyon TL’lik yatırım hedeflediklerini belirtti. Pınar şu bilgileri verdi: “Türkiye’de otomobil sahibi olma oranı yüzde 10’larda. AB ülkelerinde ise bu oran Türkiye’nin 5 katı. Pazar  2013 yılında yüzde 20 büyüdü. Fakat ÖTV artışı, kredi kullanım oranlarının düşmesi ve kur yükselişiyle pazar bu sene daralacak.”

Kadın ve erkek müşteri profilleri arasındaki farklara da değinen Pınar, müşteri profillerinin yüzde 25-30’unu kadınların oluşturduğunu, erkeklerin yakıt, motor gibi teknik unsurlarla; kadınların ise daha ziyade renk ve aksesuar gibi detaylarla ilgilendiğini belirtti.

Milliyet

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.