Jazeera Airways de İstanbul'da

Jazeera Airways de İstanbul'da

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı,  Jazeera Havayolları’nın Kuveyt seferlerine ev sahipliği yapmaya başladı. Jazeera...

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı,  Jazeera Havayolları’nın Kuveyt seferlerine ev sahipliği yapmaya başladı. Jazeera Havayolları, haftada beş gün İstanbul Atatürk’ten Kuveyt’e karşılıklı sefer düzenleyecek.

Kuveytli havayolu şirketi Jazeera’nın TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleştirdiği seferlerin ilki, 2 Mayıs’ta yapıldı. Airbus A 320 tipi yolcu uçağı ile İstanbul Atatürk Havalimanı’na inen 153 yolcu havalimanında çiçeklerle karşılandı.

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, “İstanbul Atatürk Havalimanı, lokasyonu, yolcu akış hızı ve sunduğu hizmet kalitesiyle sadece Türkiye'nin en büyük havalimanı değil, aynı zamanda tüm Avrupa'da övgüyle karşılanan ve tercih edilen havalimanlarından biri konumunda. Bugün dünyanın 200’den fazla noktasına uçuş gerçekleştirilen ve gelişen Türkiye’nin modern yüzünü yansıtan Atatürk Havalimanı’ndan, Jazeera Havayolları’nın da Kuveyt seferlerine başlamasından memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Jazeera Havayolları Başkan Yardımcısı Bader Al-Mershed, “Kuveyt’ten gelen yolcularımız için İstanbul, hem turistik hem de iş dünyası merkezi olması açısından çok önemli. Bu, yolcularımız için çok güzel bir haber” dedi.

Jazeera Havayolları’nın Atatürk Havalimanı’dan Kuveyt seferleri, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri gerçekleştirecek. Kuveytli havayolu şirketi, seferlerini A320 tipi uçaklarla gerçekleştirecek.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.