Iveco'dan Metin Group’a 5 adet Stralis

Iveco'dan Metin Group’a 5 adet Stralis

Iveco yetkili satıcılarından Iveco Otomotiv, Metin Group Uluslararası Taşımacılık’a 5 adet Stralis Hi Road teslim etti. Teslim edilen araçlar 460 HP eev...

Iveco yetkili satıcılarından Iveco Otomotiv, Metin Group Uluslararası Taşımacılık’a 5 adet Stralis Hi Road teslim etti. Teslim edilen araçlar 460 HP eev motorla donatılmış olup otomatik şanzımana sahipler.

Teslimat töreninde Metin Group CEO su Cem Özkavak, Iveco Otomotiv genel müdürü Ömer Bursalıoğlu, Iveco Otomotiv satış sonrası müdürü Mengü Şeker hazır bulundular. Törende bir konuşma yapan genel müdür Bursalıoğlu 5 adet yeni Stralis’i Metin Group’a teslim ediyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve Metin Group’u satış sonrası hizmetlerde de yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.

Metin Group CEO’su Cem Özkavak ise şunları söyledi;” Firmamız taşımacılık sektöründe geniş hizmet ağı ,acente hizmetleri ile dinamik kadrosuyla müşterilerimize en iyi en kaliteli hizmeti sağlamaktadır.

Parsiyel ve komple taşımacılığın yanı sıra proje taşımacılığı, dış ticaret ve mevzuat desteği, yurtdışı depo çözümleri, vinç hizmeti, yurtdışı belge akışı, lowbed organizasyonu vb. özel taşıma grubuna giren konularda hizmet vermekteyiz.

Araçlarımızın % 70’ i kara yolu % 30 ‘ u Pendik- Trieste gemi hattı üzerinden çalışmaktadır.

Avrupa’da Yılın Kamyonu seçilen Yeni Stralis ile filomuz daha da güçlenecektir, yeni Stralis’in yakıt ve konfordaki iddiasına ikna olduk, bunun için de tercihimizi yeni Stralis’den yana kullandık “dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.