Iveco’dan Böcek Nakliyat’a 8 adet Stralis

Iveco’dan Böcek Nakliyat’a 8 adet Stralis

Iveco Bursa yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv Böcek Nakliyat firmasına 8 adet Stralis çekici teslim etti. COMVEX fuarında Iveco standını ziyaret eden...

Iveco Bursa yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv Böcek Nakliyat firmasına 8 adet Stralis çekici teslim etti. COMVEX fuarında Iveco standını ziyaret eden Böcek Nakliyat yetkilileri alım kararlarını yeni Stralis’den yana kullandılar ve fuarı takiben araçlarını yapılan bir tören ile teslim aldılar.

Balıkesir de soğuk zincir taşımacılığının önde gelen isimlerinden Böcek  Nakliyat filosuna yeni kattığı 8 adet  IVECO  AT440S46 T/P çekici ile filosunu büyütmeye devam ediyor.Iveco Özgözde Otomotiv  Bursa tesisleri teslimat töreninde konuşma yapan Böcek Nakliyat genel müdürü  Mustafa Böcek Yeni Stralis Hi-Road 460 Beygir Iveco araçların  diğer markalara göre yakıt tasarrufunda yüksek avantaj sağladığını ve yeni İVECO araçların 3 yıl 450.000 km garantisiyle ve düşük servis maliyetleriyle kullanım aşamasında maliyetleri minimize ettiğini belirtti.

Özgözde ağır vasıta satış müdürü Afşin Yücel, satış şefi  Turgay Aydın, Böcek nakliyat yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Böcek,  genel müdür Mustafa Böcek’in  Katıldığı teslimat töreninde konuşma yapan Özgözde Otomotiv Bursa şube müdürü Ercan Aslan;Yeni Hi-Way ve Hi-Road araçların performans açısından işletmelere büyük avantaj sağladığını ve Böcek Nakliyat  gibi büyük firmalarla çalışmanın Iveco ailesini çok mutlu ettiğini belirtti.Yeni araçların 2013 yılında  Avrupa da yılın aracı seçildiğini ve Türkiye’de de büyük ses getireceği konusunda şüphesinin olmadığını söyledi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.