Iveco, yeni Daily 2014’ü görücüye çıkarıyor

Iveco, yeni Daily 2014’ü görücüye çıkarıyor

Yakında piyasaya sunulacak olan Iveco Daily serisinin üçüncü nesil araçları, Haziranın ilk haftasında Torino’da tanıtıldı. Türkiye’de 2014 yılının...

Yakında piyasaya sunulacak olan Iveco Daily serisinin üçüncü nesil araçları, Haziranın ilk haftasında Torino’da tanıtıldı. Türkiye’de 2014 yılının sonunda satışına başlanacak olan Yeni Daily, 2015’in başında Asya Pasifik bölgesindeki pazarlara ve Doğu Avrupa pazarlarına da kademe kademe sürülecek.

Önceki modellerin başarısını bir adım ileriye taşıyan yeni araçlar, mükemmelliğin ve son teknoloji yeniliklerin bir araya gelmesiyle ortaya çıktı. Daily bugüne kadar dünyada 110 ülkede 2,6 milyon adetin üzerinde satışa ulaştı.

Profesyonel taşımacılık şirketlerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tamamıyla yeniden tasarlanan Yeni Daily, Iveco’nun şasi kabini segmentindeki liderliğini güçlendirip panelvan segmentinde güçlü bir rekabete imza atarken ergonomi, sürüş konforu, sürülebilirlik ve yol tutuşu alanlarında da çıtayı yükseltiyor. Kısacası müşterilere iki yönlü bir avantaj sunuyor: bütün çift tekerli görevler için şasi kabini ve panelvan pazarındaki en iyi arka çekiş performansı; yani eskisinden çok daha güçlü iki araç.

Binek otomobil performansı, kamyon sağlamlığı

Yeniden tasarlanan Yeni Daily 2014, DNA’sının bir parçasını oluşturan klasik merdiven gövdeli şasisini koruyor ve şasi kabini versiyonuna ünlü serinin karakteristik özellikleri olan kuvveti, dayanıklılığı, çok yönlülüğü ve oldukça esnek gövde yapısını ekliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.