İstanbul Seyahat filosuna 6 adet Mercedes-Benz Travego

İstanbul Seyahat filosuna 6 adet Mercedes-Benz Travego

İstanbul Seyahat tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı. Mengerler Trakya bayisi ta-rafından satılan 6 adet Travego 15 otobüs ile birlikte, İstanbul...

İstanbul Seyahat tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı. Mengerler Trakya bayisi ta-rafından satılan 6 adet Travego 15 otobüs ile birlikte, İstanbul Seyahat filosundaki otobüs sayısı 136 adede, Mercedes-Benz marka otobüs sayısı da 116 adede çıktı.

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslim törenine, İstanbul Seyahat Firma Sahibi Selami Tırış, Genel Müdürü Sırrı İnan, Mengerler Trakya Genel Müdürü Güven Onan, Mengerler Trakya Satış Müdürü Günay Eren, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Büyük Müşteri Danışmanı Bülent Tekiner, Mercedes-Benz Türk Busstore Satış Yönetmeni Burak Türkel katıldılar.

Mercedes-Benz Türk otobüs ürün yelpazesinin amiral gemisi olan Travego, kullanıcısına en üst se-viyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için ge-rekli tüm şartları yerine getiriyor.Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Travego, Mercedes-Benz otomobillerinin donanımlarını anımsatan sistemleriyle en üst düzeyde  güvenlik sunuyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.