İSAROD ile dayanışma pikniği

İSAROD ile dayanışma pikniği

 Sponsorları arasında Anadolu Isuzu İstanbul Yetkili Araç Satış Bayii Çelik Dizel?in de bulunduğu organizasyonda Çelik Dizel; Novo, Novo Lux veD-Max...

 

Sponsorları arasında Anadolu Isuzu İstanbul Yetkili Araç Satış Bayii Çelik Dizel?in de bulunduğu organizasyonda Çelik Dizel; Novo, Novo Lux veD-Max 4x2 Limited Edition modellerini sergiledi.

Mini fuar havasında geçen organizasyonda görev alan Anadolu Isuzu İstanbul Bayisi Çelik Dizel, müşterilerle yakından ilgilenerek sergilediği Novo ve Novo Lux ve D-Max 4x2 Limited Edition model araçlarını tanıttı. Katılımın çok yüksek olduğu piknik organizasyonunda görsel şovların da ortama renk katması katılımcılardan beğeni topladı.

Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği Çelik Dizel standında bir konuşma yapan Çelik Dizel Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik; boyutları, altyapısı ve donanımı ile Novo ailesinin rakiplerinden ayrıldığını, AB regülâsyonlarına uygun, yakıt ekonomisi ve yüksek performansı ile büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Güvenli, konforlu, ekonomik ve modern yapısı ile Isuzu araçları dört dörtlük diyen Çelik konuşmasını şu şekilde tamamladı: ?Birlik ve beraberliğin güçlendiği böyle güzel bir ortamda bulunduğum için çok mutluyum. Anadolu Isuzu İstanbul Bayisi Çelik Dizel olarak paydaşlarımızla bir araya geldiğimiz organizasyonlara katılıp, destek vermeye devam edeceğiz.?  

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.