İran lojistik faaliyetleri nakliye rehberinde değer buluyor

İran lojistik faaliyetleri nakliye rehberinde değer buluyor

Uzun bir süredir web sayfası ile ilgili kapsamlı çalışmaları neticesinde önemli seviyelere ulaşmış olan NAKLİYE REHBERİ dış ticaret firmalarımızın arayışlarına en etkili ve kolay çözüm üreten lojistik portalı durumuna ulaştı.

Uluslararası ticaret alanında Avrupa ve Asya ülkelerinin tamamı ile yapılan çalışmalarda olduğu gibi doğu sınırımızda bulunan komşu ülkelerden İran ile de gerek ihracat gerekse ithalat anlamında yoğun çalışmalarımız devam etmektedir. Ülkemizde üretim tesisi bulunan üretici firmalarımız ile ihracat ve ithalat yapan dış ticaret firmalarımızın en fazla rağbet gösterdiği ticaret yollarından biri olan İran lojistik hattında Türk ve İran plakalı tırlar ile taşımacılık faaliyetleri sürdürülmektedir.

Dış ticaret alanında çalışma yapan firmalarımız yılın belirli dönemleri yoğunluğa bağlı olarak sıkışan araç tedarik problemleri aşma yolları arayışlarında internet üzerinden çözüm bulma yoluna gitmektedirler. Uzun bir süredir web sayfası ile ilgili kapsamlı çalışmaları neticesinde önemli seviyelere ulaşmış olan NAKLİYE REHBERİ dış ticaret firmalarımızın arayışlarına en etkili ve kolay çözüm üreten lojistik portalı durumuna ulaşmıştır. İhracatçı firmalarımızın taşıtmak istedikleri yük gruplarına kolay yoldan boş araç buldukları gibi İran nakliye firmaları ile koordineli çalışmaları bulunan Türk nakliye şirketleri de web sayfamız üzerinden boş araçlarına yük bulma konusunda imkan bulabilmektedirler.

Dünya genelinde İnternet üzerinden yapılan boş araç ve taşınacak yük arayışına giren üretici ve nakliyeci firmaların büyük bölümü hem kolay kullanımı, hem de ücretsiz üyelik ile ilan ve reklam verme imkanı buldukları NAKLİYE REHBERİ üzerinden kısa süre içerisinde kesin ve net sonuçlara ulaşabilmektedirler. Web sayfamız benzer özellikler taşıyan ve aynı amaca hizmet etmekte olan bir çok sayfanın özellikle hizmet kalitesi bakımından çok önünde yer almaktadır.

Türkiye-İran lojistik hattında faaliyetleri bulunan firmalarımızın Türk ve İran plakalı araç organizasyonlarında gerek komple tır gerekse parsiyel taşıma çalışmaları dışında frigo tır, lowbed dorse tır ve konteyner nakliye gibi İran nakliye konusunda kullanılabilen tüm araçların tedarik edilebildiği NAKLİYE REHBERİ’ni tercih etmeleri hiç kuşkusuz verdiğimiz kaliteli hizmet anlayışımızın bir neticesidir.

Ülkemiz ile İran arasında yapılan ihracat ve ithalat çalışmaları çerçevesinde sadece karayolu alanında değil denizyolu, havayolu ve demiryolu gibi farklı ulaşım çalışmaları ile ilgili de ilan verebilme ve taşıma aracı bulabilme imkanı sağlamakta olan nakliye portalımız güncel veriler ışığında sürekli olarak yenilenmekte olduğu gibi sektörde ortaya çıkan en son gelişmeleri bünyesinde anında hayata geçirmektedir.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye reklamları

ADVERTORIAL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.