Intertraffic İstanbul kapılarını açtı

Intertraffic İstanbul kapılarını açtı

Bu yıl 6.si düzenlenen Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı Intertraffic İstanbul, İstanbul Fuar Merkezi'nde,...

Bu yıl 6.si düzenlenen Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı Intertraffic İstanbul, İstanbul Fuar Merkezi'nde, T.C. Ulaştırma Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Kenan Bozgeyik, T.C. Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan, Ertico Ceo'su Herman Meyer, ISBAK Genel Müdürü Kasım Kutlu, Bahçeşehir Üniversitesi Uygulama Araştırma Merkezi Direktörü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Amsterdam Rai International Exhibitions Direktörü Theo Lingmont, NTSR Fuarcılık Başkanı Serkan Tığlıoğlu ve sektör liderlerinin yoğun katılımının gerçekleştiği törenle açıldı.

Ulusal Belediyeler Arası Uygulama Projesi Yarışması Ödül Töreni gerçekleştrildi

Trafik kazalarını azaltmak üzere belediyelerin yürütmekte olduğu trafik güvenliği projelerini paylaşmak, trafik güvenliği alanında yeni projeler hayata geçirmelerini özendirmek, bu konuda farkındalık oluşturmak ve konuyu kamuoyuna etkili bir şekilde duyurarak örnek teşkil etmek amacıyla düzenlenen Ulusal Belediyeler Arası Uygulama Projesi Yarışması Ödül Töreni açılışın ardından gerçekleştirildi.

Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Gökmen Ergün, Bahçeşehir Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Dr. Nilgün Camkesen, İstanbul Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, Prof. Dr. Sıddık Yarman ve Doç. Dr. Pelin Pınar Özden, İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Tuncer Toprak, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gürsoy ve Yrd. Doç. Dr. Sırma Turgut, Karayolları Genel Müdürlüğü'nden Mustafa Işık, Trafik Kazalarını Önleme Derneği'nden Hitay Güner'in jüri üyesi olarak yer aldığı Intertraffic Bilim Kurulu tarafından değerlendirilen Intertraffic Ulusal Belediyeler Arası Uygulama Projesi Yarışması'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi "Büyükşehir Belediyeleri Kategorisi" nde Birincilik Ödülü'ne layık görüldü. Antalya Büyükşehir Belediyesi "Büyükşehir Belediyeleri Kategorisi" nde Mansiyon Ödülü'nün sahibi oldu.

Manisa ve Edirne Belediyesi "İl Belediyeleri Kategorisi"nde birinciliği paylaşırken, Bodrum Belediyesi ise Teşvik Ödülü'nün sahibi oldu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.