İnci GS Yuasa’ya Tofaş’tan performans ödülü

İnci GS Yuasa’ya Tofaş’tan performans ödülü

Başarılarını ödüllerle taçlandırmayı sürdüren İnci GS Yuasa, iş süreçlerindeki yüksek performansıyla Tofaş tarafından ödüle layık görüldü.

İnci Holding iştiraklerinden İnci Akü, Japon akü devi GS Yuasa ile gerçekleştirdiği ortaklık sonrası İnci GS Yuasa A.Ş. olarak adını sektördeki başarılarıyla sıkça duyurmaya devam ediyor. Kurumsal müşterilerine karşı hızlı çözümler üreten bir iş otağı olma ilkesiyle hareket eden İnci GS Yuasa A.Ş., işbirlikçi yaklaşımı ve zamanında teslimat performansı ile Tofaş tarafından ödüllendirildi.

Türk otomobil sektörünün önemli firmalarından Tofaş, her yıl düzenlediği Tedarikçi Bilgi Paylaşım Toplantısı’nda başarılı performans gösteren iş ortaklarını ödüllendiriyor. Bu yıl 23 Mart tarihinde Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda Tofaş tarafından verilen Yedek Parça Performansı Ödülü’nü toplantıya katılan İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik aldı.

Ödül ile ilgili değerlendirmede bulunan Cihan Elbirlik, “Müşteri memnuniyeti İnci GS Yuasa’nın temel ilkesidir. İnci GS Yuasa olarak sunduğumuz ürünleri tercih eden iş ortaklarımızın, en iyi kalitede hizmeti hak ettiğine inanıyor, bu yaklaşımla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönemde de hızlı ve güvenilir bir iş ortağı olarak yenilikçi işlere imzamızı atmaya devam edeceğiz. Otomobil sektörümüzün önemli isimlerinden Tofaş tarafından bu ödüle layık görüldüğümüz için çok gururluyuz. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.